Pneumatiky Giti na českém trhu

Komerční prezentace

Kořeny společnosti sahají až do roku 1951, kdy byly položeny základy neobyčejného úspěchu značky Giti Tire. Společnost Giti Group, založená v roce 1993 se sídlem v Singapuru, se dnes řadí mezi deset největších světových výrobců pneumatik, a to jak z hlediska objemu výroby, tak obratu.

Celosvětově známý výrobce pneumatik z kolébky asijského tygra – Singapuru

V průběhu času pak vyrostly pobočky po celém světě. Dnes s portfoliem značek Giti a GT Radial nabízí ucelený produktový sortiment od pneumatik pro osobní vozy, SUV a LUV až po nákladní automobily a autobusy prostřednictvím 70.000 prodejců ve více než 130 zemích. Samozřejmostí jsou výrobní řady pro osobní, Suv vozy a 4X4 v ucelené nabídce letních pneumatik, zimních a samozřejmě v poslední době stále se zvětšující požadavky na celoroční pneumatiky. Tyto pneumatiky nabízí koncern Giti svým klientům po celém světě.

Vývoj a testování v Evropě pod dozorem špičkových jezdců

Pro start značky Giti na evropském trhu si společnost Giti Tire předsevzala, že všechny nové produktové řady pneumatik budou od samého začátku vznikat ve špičkovém evropském pracovišti výzkumu a vývoje v německém Hannoveru. Kromě toho se na evropských testovacích drahách realizují pravidelné kontroly a testovací jízdy. Tyto testy pneumatik s velkou pečlivostí mají na starosti zkušení a uznávaní zkušební jezdci na testovacích polygonech MIRA ve Velké Británii, Idiada ve Španělsku a Mellatrack ve Finsku. Dodavatelem pneumatiky Giti a GT Radial do České republiky je společnost TASY s.r.o prodejce pneumatik Pneuboss.

Letní pneu Giti jako součást originální výbavy vozidel

Společnost Giti se soustředí také na dlouhodobé vztahy s výrobci vozidel. Z aktuální řady letních pneumatik dodávaných do originální výbavy můžeme jmenovat GitiSynergyE1 v rozměru 185/65R15 dodávané na Dacia Logan a Sandero a v rozměrech 185/70 R14, 205/60 R16 a 205/55 R16 pro vozy Seat Ibiza, VW Polo a T-Cross.

Letní pneu GitiPremiumPX1 SUV v rozměru 225/55 R17 najdete na automobilech Seat Ateca, VW T-Roc a Škoda Karoq. V segmentu lehkých užitkových vozidel se na novém VW Crafteru pyšní GitiVanHD1 v rozměru 205/70 R17.

Nejnovějším přírůstkem v rodině pneumatik dodávaných do originální výbavy je pak GitiSynergyH2 v rozměru 225/55R17 pro nový vůz Škoda Karoq. Tato letní pneumatika byla již dříve vybrána v rozměru 215/55R17 pro nový VW Caddy 5. V sortimentu Giti samozřejmě nechybí ani zimní a celoroční pneumatiky včetně oblíbených rozměrů jako 195/65 R 15, 225/45 R 17,225/40 R 18 a další.

Širokou nabídku pneumatik Giti a GT Radial najdete v nabídce certifikovaného eshopového prodejce Pneuboss.cz

Pneumatiky Giti na stupních vítězů prestižních závodů

Při vývoji nových pneumatik pomáhají společnosti Giti také její aktivity v evropském motorsportu. Ve 24hodinovém vytrvalostním závodu na pořádaném v roce 2020 na slavném okruhu Nürburgring, se všechny čtyři partnerské týmy jezdící na závodních pneumatikách Giti umístili ve svých kategoriích na stupních vítězů. Obdobně se v loňské sezóně vedlo i partnerským týmům v britském Truck Racing šampionátu nákladních vozů (BTRC), kde loni debutoval nový tahač MAN TGX a spolu se Stuartem Oliverem si tyto dva týmy zajistili čtvrté, respektive třetí místo v celkovém pořadí sezóny.

Další zajímavosti o značce Giti najdete na stránkách výrobce Giti-tire.eu.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly