Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podcast 04 - Focus ST vs. Astra OPC

Libor Zezulka
Diskuze (17)
V dnešním podcastu se dozvíte, že retro sporťák Dodge Challenger míří do sériové výroby, ale nebude konkurovat Fordu Mustang, že Američané pomohou Číňanům s bezpečností, nebo že DaimlerChysler zvýšil tržby.

V dnešním podcastu se dozvíte, že retro sporťák Dodge Challenger míří do sériové výroby, ale nebude konkurovat Fordu Mustang, že Američané pomohou Číňanům s bezpečností nebo že DaimlerChysler zvýšil tržby. Máme pro vás i ochutnávku chystaného srovnávacího testu Opelu Astra OPC a Fordu Focus ST. V podcastu uslyšíte, jak zní akcelerační souboj těchto hot hatchů.

Podcast je audio soubor jako alternativa k běžnému článku. Můžete si ho stáhnout jako MP3 soubor (klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte: "Uložit soubor jako") nebo poslechnout v přehrávači níže.

Podcast 04 - Focus ST vs. Astra OPC

Délka: 04:27 min

Velikost: 5,2 MB (lepší kvalita), 2,6 MB (horší kvalita)

Obsah podcastu:

1) Šéf Hyundai skončil ve vězení

2) Dodge Challenger Concept míří do sériové výroby

3) Američané pomohou Číňanům s bezpečností

4) DaimlerChrysler zvýšil tržby, Mercedesu se však nedaří

5) Nalaďte si svůj blinkr podle chuti

6) Souboj titánů - Ford Focus ST vs. Opel Astra OPC

Stáhnout podcast - 64 kbps (2,6 MB)

Stáhnout podcast - 128 kbps (5,2 MB)

Libor Zezulka
Diskuze (17)
5. 5. 2006 20:28
Re: VYNDEJ ŠPUNTY
Copak, za kolik jsi ho vykupoval... napiš, za kolik ho prodáte ;-) :-) :yes:
2. 5. 2006 21:41
VYNDEJ ŠPUNTY
Brácho, jak to máš s ušima? >:D Možná, jestlis nezapomněl po šichtě na bagru vyndat špunty >:-[] :yes: Chápu, že tě to ticho trochu rozhodilo... Ale. Rozumíš... to je prostě variace... Dostaneš do ucha porci autoinformací... možná je to prospěšnější, než abys olizoval donekonečna šestnáctou stránku playboye. Redakce se prej chystá na revoluční krok - verbální diskuze... >:-[] Pak si mý příspěvky jen natáhneš ráno na empétrojku a celou šichtu můžeš pařit >:D :yes: Já vím... máš svý zamilovaný... třeba tu o GURU, nebo o Apoštolovi... ale bacha, aby tě Apoštol neukolébal a tys s tím bagrem nesejmul mistra po zádech. P.S. Tak, co tam dnes máme? Jo, dobrý večer, poslouchám. Hyundai... jasně... budou tu stavět... korupce bude, neboj :yes: Dodge :yes: kolik Mustangů? 160 tisíc... :yes: :yes: Jo, jo, čínská zeď... to byl dobrej počin... Mercedes :yes: kup ho - to je moje dobrá rada... lepší tady vlastně ani nemám. Sakra... to je ST? to je zvuk... někam mi odjel monitor... no, snad ho najdu. Tak BRAVO UŠI :yes: