Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podcast Za Volantem: Filip Turek ukázal Vaculíkovi svou méně hranatou tvář

redakce AUTO.CZ pdc
Diskuze (31)

Filip Turek je jedním z nejznámějších automobilových sběratelů u nás. V jeho garáži najdete zejména britská auta, ale rozumí i mnoha dalších včetně českých tatrovek. I na ně v rozhovoru s Martinem Vaculíkem aspoň na chvilku dojde.

Filip je též známý jako autoritativní komentátor společenského a politického dění s výrazně konzervativními názory, které sedí k dominantnímu hranatém vzhledu. Otázku na elektromobily se Martin téměř bál položit, odpověď vás všechny velmi překvapí.

Představte si, že dokonce existuje elektrické auto, které se dvoumetrovému elegánovi líbí. Došlo i na rady pro sběratele, kteří zatím mají omezený rozpočet. A věděli jste, že prezident českého Jaguar klubu má stále svůj první vůz?

redakce AUTO.CZ pdc
Diskuze (31)

Doporučujeme

Avatar - kuk
20. 12. 2023 15:00
Je to xenofobní samolibej dezinformátor
… co sympatizuje s fašounskejma politikama. Prostě odpad, Ble… :no: :no: :no:
15. 12. 2023 21:21
Hochštaoler
Podle mě má pan Vaculík vysoký morální kredit, nevím proč se k tomuhle propůjčil. Možná toho bude jednou sám litovat. Jestli už nelituje. Jasně, o politice se nebavili, já vím, ale...
11. 12. 2023 13:31
Ehmm
Ten člověk je krystalicky definovanou živoucí ukázkou hochštaplera.
7. 12. 2023 19:27
Re: Zloděj autorádií z Jižňáku
Ale já ji to samozřejmě vůbec nemám za zlé, naopak, já ji to přeju. Až za pár let natáhne bačkory, bude teprve v nejlepších letech a až do smrti si bude královsky užívat jeho milionky. :-) :yes:
7. 12. 2023 19:26
Re: Skvělý rozhovor...
No to je přece "jasné" každý kdo neprosazuje, neobdivuje a nepropaguje zkratowergly, je přece dezinformátor, extrémista a ruský agent! :-[] :-[] :-[] :-[] Prostě typický vzorec skautíkova elektrofašounského myšlení - kdo nejde s námi, jde proti nám!