Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pokémon Go: Jak by vypadali pokémoni jako auta?

David Bureš
Diskuze (7)
Pikachu jako Nissan Juke a Bulbasaur jako Range Rover Evoque Cabriolet, tak by vypadali pokémoni převtělení do aut.

Hra Pokémon Go je aktuálně celosvětovým fenoménem. Stále se množí případy řidičů, kteří havarovali kvůli hraní, nebo chodců, kteří zabraní do hry vběhli pod auto. Jak by však pokémoni vypadali, kdyby měli být auty?

Pokémoni převtělení do aut jsou výsledkem britského serveru carwow zaměřeného na prodej aut. Jeho pracovníci navázali na dřívější projekty, jako byla auta pro jednotlivé týmy fotbalového mistrovství Evropy a moderní vozy v klasických závodních barvách, když spojili své koníčky, auta a právě pokémony.

Nejznámějším pokémonem je bezesporu „elektrická myš“ Pikachu. Žlutý tvor se perfektně hodí k extravagantnímu Nissanu Juke, a to včetně svých červených puntíků, které nahradily přední světla.

Volkswagen Beetle je sice pojmenovaný po broukovi, oblá karoserie se ale podobá i želvám. A právě proto se tento vůz může snadno stát Squirtlem, krunýřovitým tvorem. To Bulbasaur má na zádech obří rostlinnou cibulku, která pracovníkům carwow nejvíce připomíná plátěnou skládací střechu Range Roveru Evoque Cabriolet.

Drsný výraz „kočky“ Meowth zase ladí k Mercedesu-AMG GT R, zatímco roztomilý Jigglypuff nemůže být ničím jiným než růžovým Fiatem 500. To uměle vytvořený Mewtwo má zase blízko k „technofilovi“ Lexusu LC 500. Další pokémony převlečené do podoby automobilů si můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii.

Hra Pokémon Go je založená na principu rozšířené reality. Herní prostředí je s reálným světem spojeno pomocí GPS a kamery telefonu. Hráč chodí po okolí a pokémony „chytá“ pomocí kamery, když se mu původně animované postavičky ukazují na displeji přímo v reálném prostředí. Již krátce po spuštění se ze hry vyvinuté firmou Nintendo stal celosvětový hit.

David Bureš
Diskuze (7)
23. 7. 2016 21:04
Chodte do pikaču
Choďte už s tými pokémonmi do pikaču. Ja poznám iba oho Zýhoráckeho Po kem on ja? :-)
Avatar - _Karel_
23. 7. 2016 19:35
Re: blbosti
Ano- to je jádro pudla- děcka. Když se ale dospělý nechá přejet autobusem, protože hledá postavičky ze stupidního animáku, je to na chocholouška.
Avatar - maxi!
23. 7. 2016 17:45
Re: blbosti
to si aj ja myslim - konecne hra s pohybom
samozrejme s rozumom ( uz par problemom bolo...) >:D
23. 7. 2016 17:17
Re: blbosti
Ale houbelec ... je to prostě jenom velmi atraktivní forma geocachingu nebo forma orientačního běhu/chůze.

Kdyby ti děcka řekli, že jdou ven s kámošema a celý den pak stráví tím, že někde chodí a něco hledají - tak ti to vadí ?
Avatar - Glaukos
23. 7. 2016 14:22
Re: blbosti
Není to zase tak špatné, ale asi nepatříš do "naší generace" která na tomhle vyrůstala v sobotu o půl osmé ráno na TV Nova ;-)