Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pořádné fotky faceliftované Octavie se základními čtyřokými halogeny!

Martin Machala
Diskuze (131)
Minulý týden jeden z našich čtenářů zachytil základní verzi modernizované čtyřoké octavie při jízdě, dnes se v redakční poště objevily detailnější snímky.

Naše poděkování tentokrát směřuje k Martinovi Jelínkovi, bílou faceliftovanou octavii chytil na benzinové stanici kousek od Mladé Boleslavi. „Slečna, která auto řídila, nebyla moc ráda, když si všimla, že octavii fotím,“ napsal nám Martin. „Sice to prý už není nic tajného, mají ale nařízeno, aby auto hlídali,“ dozvěděli jsme se.

Na nových snímcích si můžeme všimnout, že směrovky jsou opravdu integrovány do vnitřní dvojice světlometů. Vidět je také výrazně profilovaná kapota, rozpaky z levnějšího halogenového provedení však přece jenom stále trochu přetrvávají…

Martin Machala
Diskuze (131)
29. 11. 2016 07:55
Re: Proč ne ?
A taky se jich nejvíc prodá, předražený prostě není, odbyt má a tu cenu si tím obhájí. Když jsem kupoval já, taky jsem zkoušel Octu a Golfa nakonfigurovat, cenově jsem už ale přelezl svou laťku. Možná jsem se mohl jít zeptat, jestli by s cenou něco udělali a asi by i udělali (jako všude), jelikož to nebylo základní auto v bílé na plecháčích s cenou již od.
Avatar - Emel
26. 11. 2016 15:56
Re: Proč ne ?
Etalonem je pořád Golf a ten má 4255mm s rozvorem 2637mm.
Polo má 3972mm při rozvoru 2470mm, +- totéž má třeba i Fiesta.
Spaceback jako ten menší Rapid má 4304 a 2602mm, to je rozhodně spíš C než B.

Jasně, vím že tam je mix techniky, vím že šířka je spíš k tomu B než k tomu C... ale i pokud se podíváš na nějaké oficiální členění, a teď nemyslím SDA která je divná, ale třeba zahraniční left-lane, tak Rapid najdeš v kompaktech.
26. 11. 2016 13:52
Re: Proč ne ?
Ja si myslim, ze rozmery jsou stale vypovidajici pro zarazeni do trid. Dnesni kompakty jsou proste uz docela velka auta. Rozvor klidne kolem 2700 a delka 4.6, 4.7 metru. Stredni trida naopak narostla na uroven vyssi stredni, respektive na uroven americke stredni. Proste Rapid Spaceback i lift jsou mensi, nez libovolny zastupce nizsi stredni. Na mala auta typu logan (ten ma, pokud se nemylim, na delku asi 4.3) je moc velky, resp. dlouhy, takze proto bych ho s klidnym svedomim posadil mezi mala a kompaktni auta.
26. 11. 2016 13:33
Je to opravdu, objektivně ošklivé!
Fakt nechápu, proč nám toto pan Kabaň provedl, čím jsme se provinili... ;-\ :'-( :-( 8-s :no: :no: :no:
Avatar - Emel
26. 11. 2016 10:47
Re: blinkry
Blinkry se táhnou přes obě světla
[odkaz]