Pořiďte si nový vůz na operativní leasing - atraktivní splátky Toyota Rent

Prezentace klienta
Flexibilní a výhodný způsob, jak získat nové vozidlo? Operativní leasing Toyota Rent vás posadí za volant špičkového vozu bez rizika i starostí.

Operativní leasing je fenoménem současné doby, tisíce řidičů si mohou užívat zcela nový vůz za pravidelnou měsíční cenu pronájmu, aniž by museli řešit registraci, silniční daň či pojištění. Výhody pro soukromého zákazníka jsou jednoznačné: Na rozdíl od klasického leasingu neplatí počáteční akontaci, nemusí se zabývat zůstatkovou hodnotou vozu díky faktu, že je majetkem leasingové společnosti, a také je kryt fixním pojištěním odpovědnosti. Za mimořádné výhodných podmínek jsou nyní k dispozici všechny modely Toyota v rámci programu Toyota Rent, který nabízí řadu možností operativního leasingu přesně dle přání zákazníka. Smlouvu je možné uzavřít na 12 až 60 měsíců, přičemž je možné s vozidlem ujet až 180.000 kilometrů. Bezstarostné cestování zaručí havarijní pojištění s možností pojištění GAP a volitelnou spoluúčastí 1%/min 1000 Kč, 5%/min. 5000 Kč nebo 10%/min. 10.000 Kč, které je neměnné po celou dobu nájemní smlouvy a je součástí pravidelných splátek. Operativní leasing je poskytován nejen soukromým osobám, ale také podnikatelům. Ti jistě ocení, že leasingová platba je plně daňově odečitatelnou nákladovou položkou.

Ušetříte díky výhodnému leasingu i nízkým provozním nákladům

Operativní leasing Toyota Rent je poskytován na všechny modely značky Toyota. Například skvěle vybavená Toyota Auris je k dispozici již od 5119 Kč měsíčně, včetně sady zimních pneumatik, oprav běžného opotřebení i servisních prací v rámci údržby vozu dle doporučení výrobce. Vůz je vybaven 17" disky kol z lehkých slitin, světly denního svícení LED, předními a zadními parkovací senzory, tempomatem, vyhříváním předních sedadel a celou řadou dalších komfortních a funkčních prvků. V rámci operativního leasingu Toyota Rent si můžete připlatit pouhých 200 Kč měsíčně za provedení Auris Touring Sports (kombi) nebo 100 Kč za metalický lak. Cesta k zcela novému vozu bez rizika nebyla nikdy snazší, přesvědčte se o výhodách programu Toyota Rent a jezděte bez starostí.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly