Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche nabídne zvláštní způsob personalizace 911, kapotu umí ozdobit otiskem prstu. Tipnete si cenu?

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Automobilka Porsche se pochlubila zajímavou novinkou v oblasti personalizace modelu 911. Zákazníkům nabízí, že kapotu vozu ozdobí velkou replikou jejich otisku prstu.

Umožňuje to nová metoda přímého potisku, kterou Porsche vyvinulo. Otisk se přitom na odmontovanou kapotu dostane až po lakování karoserie - a dá se říct, že se na ní opravdu natiskne.

Nová forma personalizace bude k dispozici prostřednictvím prodejců Porsche, kteří zájemce propojí s konzultanty z divize Exclusive Manufaktur v Zuffenhausenu. Ta má na starost právě úpravy vozů podle přání klientů.

Podle automobilky je individualita pro zákazníky Porsche velice důležitá. A nic jiného nemůže být tak osobité a jedinečné jako vlastní otisk prstu. Jen u otisku prstu ale využití nové technologie neskončí, automobilka nabídne i další způsoby využití přímého potisku.

To ale později, od března se začne právě otiskem prstu. V Německu bude tato novinka stát 7.500 eur, tedy skoro 190 tisíc korun. Automobilka samozřejmě zákazníky ubezpečuje, že biometrická data svých klientů zpracuje tak, aby nemohla být jakkoli zneužita. Zákazník prý bude mít dokonalý přehled, jak se s jeho otiskem prstu nakládá.

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Doporučujeme

25. 2. 2020 05:30
Re: Bezpečnost
Ty máš nastavené odomykanie na všetkých 10 otlačkov?
24. 2. 2020 20:33
Vůně interieru
No a personalizovat by mohli i vnitřek, třeba vůní ... tuňáka...

Tohle už jsou fakt kraviny pro lidi, co nevědí, co s penězma. Ale jestli to někdo chce, tak ať do toho jde. Jako značky na přání.
24. 2. 2020 19:54
nadhera
911 je nadherna a tato kombinacia je topka ... az na ten hnusny dizajnovy doplnok - odtlacok :-)
24. 2. 2020 19:50
Bezpečnost
Nechápu. Buď to není můj otisk a pak nevím, za co chtějí 7500€, nebo to je můj otisk, kdokoliv si tu kapotu může vyfotit, udělat kopii části mého otisku a odemknout tím třeba ukradený mobil.