Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche nabízí pro řadu 911 retro balíček. Vtáhne vás zpátky do 60. a 70. let

Dominik Kovář
Diskuze (2)

Jmenuje se Heritage Design Package Classic a v nových modelech 911 vypadá úchvatně.

Smyslem staronového balíčku, který byl k vidění již minulý rok na modelu Targa 4S, je již dle názvu vychutnání si retro stylu a pomyslného návratu do 60. a 70. let minulého století. Na finální výsledek balíčku Heritage Design Package Classic dohlíželi designéři z divize Porsche Exclusive Manufactur.

Video se připravuje ...

V interiéru si může zákazník zvolit kombinaci černé a koňakově hnědé kůže, nebo kompletně černé kůže. Černobílé látkové vložky na sedadlech a výplních dveří se jmenují Pepita Houndstooth a mají původ v modelu 911 z roku 1965. Tento design lze kombinovat pouze se sportovními sedadly plus. 

Na palubní desce se nachází kovová plaketka “911”, která dělá interiér ještě elegantnějším. Číslo 911 se objevuje i na prahových lištách. Ve středové loketní opěrce potažené kůží je vyražený nápis “Porsche Exclusive Manufactur”. Na hlavových opěrkách je pro změnu vyražené logo německé automobilky. 

Analogové budíky disponují zelenými číslovkami s bílými ručičkami, tedy stejně, jako to má legendární model 356. Ve stejné barevné kombinaci jsou i stopky v horní částí přístrojové desky Sport Chrono stopwatch. V Heritage designu zákazník obdrží také koberečky s lemováním v koňakově hnědé.

Balíček Heritage Design Package Classic již lze objednat a stojí 379.595 korun. Pokud jste vyznavačem retra, tento balíček rozhodně stojí za to!

Dominik Kovář
Diskuze (2)

Doporučujeme

23. 7. 2022 20:25
Re: 400 koliku
Je to o svobodné volbě kupujícího. Někdo odjede na tři měsíce do USA koukat na rakety, někdo sežere 800 luxusních steaků no a někdo si připlatí 400 litrů za černobílej hadr na sedačkách a zelený čísílka na budících do auta, které začíná +/- na 3,8 mega.

Ale zase proč to nezkusit, třeba se najde pár pacientů.....
23. 7. 2022 15:19
400 koliku
To jsou tri mesice v usa plne zazitku dobrodruzstvi jak v modernim pojeti ( kenedyho vesmirne centrum, NBA), tak i retro, viz cesticky v oregonu, utahu atd.