Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche Panamera Sport Turismo: Dočkáme se už v březnu

Michal Fokt
Diskuze (7)
Projekt panamery s karoserií shooting brake neskončil u studie. Už letos vyjede na silnice produkční verze, velmi podobná (?) pět let starému konceptu.

Pokud můžeme věřit informacím britského Car Magazine, už v březnu by se na ženevském autosalonu měla představil sériová verze modelu Porsche Panamera Sport Turismo. Pátráte v paměti, o čem je řeč? Porsche představila studii stejnojmenného shooting brakeu na bázi minulé generace panamery už před čtyřmi a půl roky a ačkoli později potvrdilo, že by to konceptem nemělo končit, nic bližšího nebylo známo.

Nyní se tak potvrzují informace z loňska, které slibovaly nový model na rok 2017. Jeho pravděpodobnou podobu ukázaly už rendery RM Car Design, které se od reality nejspíš nebudou moc lišit.

To ostatně potvrdil zmíněnému magazínu i Stefan Utsch, prodejní a marketingový šéf Porsche pro model Panamera, jenž prozradil, že "produkční model bude mít velmi podobný design" a dodal že "bude velmi ostrý a první svého druhu ve své kategorii". To je ta výhoda u Porsche - po pěti letech je jeho design stále aktuální... Prodej auta by měl začít ještě letos, bližší časový harmonogram však není znám.

Michal Fokt
Diskuze (7)
Avatar - white label
25. 1. 2017 23:44
Re: Tohle je spíš kombík
SB to není, stejně jako není SB MB CLS. Pokud by to mělo o jeden pár dveří méně, pak se o tom má cenu bavit...
Avatar - white label
25. 1. 2017 23:42
Re: Tohle je spíš kombík
SB to není, stejně jako není SB MB CLS. Pokud by to mělo mít o jeden pár dveří méně, pak by se o tom mělo cenu bavit...
Avatar - Barry Lyndon
25. 1. 2017 21:38
Re: Porsche
parametry nesmyslný jedomet neomlouvají
Avatar - maxi!
25. 1. 2017 16:08
Re: Tohle je spíš kombík
ja by som bol rad.... :-!
Avatar - Dinar
25. 1. 2017 15:15
Re: Tohle je spíš kombík
Oficiální foto/render nikde, informační hodnota článku pochybná, stejně jako název shooting brake, což je spojení dvou karos variant, kupé a kombi s tím, že počet bočních dveří zůstává, tedy dvoje. Samo Porsche auto nazývá sport turismo, o shooting brakeu píšou novináři.