Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Povedená TV reklama: Nezahrávejte si s Mrakomorem!

Ladislav Čermák
Diskuze (1)
Jak může být dramatické, když se pouhý smrtelník producíruje na dohled mocného vládce všech stratokumulů a cirostrátů, zachytil pohotový reportér v poušti.

Běžný den, probudíte koně ve svém Mercedesu a jedete se v poklidu projet po poušti, co se Vám rozléhá za domem. Jako každé odpoledne po cestě z práce si překonáváte nedozírné duny, když tu náhle vás zpozoruje Mrakomor a rozhodne se vybít si na vás svou permanentní nenaloženost. Naštěstí si ho všimnete včas, takže se rozpoutá dead race - technika vašeho auta a vaše řidičské umění proti nedozírné nadpřirozené síle. Jak to dopadlo, se můžete přesvědčit i vy v dramatické reportáži z místa činu.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.





komerční sdělení:

Nová služba nejen motoristům: www.prevodleasingu.cz

Vrácení vozu vázaného smlouvou leasingové společnosti bývá zpravidla nevýhodné a převedení leasingové smlouvy na nového majitele se jeví jako jednoznačně lepší a mnohdy i finančně výhodné řešení jak pro stávajícího, tak pro nového majitele. Od 1. listopadu funguje na portálu www.prevodleasingu.cz nová progresívní služba. Prezentace nabídek na portálu je do 31.12.2004 navíc bezplatná.

Ladislav Čermák
Diskuze (1)