Povinnou výbavu i autodoplňky levněji koupíte s cashbackem: Tipli.cz vrací peníze za nákup

Komerční prezentace

Tipli vrací peníze za nákupy. Využít ho můžete třeba na nákup doplňků pro auta. To totiž mohou být velmi drahé – pneumatiky, kapaliny, řetězy… Ale kvalita něco stojí, proto je dobré mít v rukávu trik, jak nakupovat levně bez ohledu na ceny v e-shopu.

Odměny za nákupy od Tipli Princip cashbackového portálu, a tím Tipli právě je, je jednoduchý. Tipli dostane od obchodníků, které na svém webu prezentuje, zaplaceno zato, že jim přivádí zákazníky. O provizi se pak s vámi, zákazníky, rozdělí. Nemůže vám pochopitelně vrátit celou cenu, ale vždy je to několik velmi příjemných procent. Nakupujete jednoduše a platíte bezpečně. Na Tipli si vyberete obchod (v případě auto-moto potřeb nemůžete šlápnout vedle s Auto Kelly) a přesměrujete se přímo do něj tlačítkem „Nakoupit“. A v tom je právě ten vtip. Tipli není e-shop a také nepřijímá vaši platbu. Pouze využívá souborů cookies, z nichž se dozví, kdo a za kolik nakoupil. Na základě těchto informací potom vypočítá odměnu za nákup.

Ilustrační foto Ilustrační foto

Nakupujte online i v kamenných obchodech

Tipli, jako jeden z mála cashbackových portálů, nabízí výhody také lidem, kteří nakupují raději v kamenných prodejnách. Najdete zde totiž online slevové letáky pro spoustu oblíbených obchodů. To se hodí, protože například řada supermarketů čas od času nabízí i motoristické vybavení. Vynikajícími cenovými nabídkami je známý například Lidl. Prohlédněte si akční leták Lidl a slevy vám už neuniknou.

Nestačí slevové letáky? Vyzkoušejte přímo slevový portál! Paleta obchodů, které jsou na Tipli k dispozici se neomezuje jen na fyzické zboží. S cashbackem můžete nakupovat také služby, poukázky nebo nabídky ze slevových portálů. K vyzkoušení se nabízí například Kupi.cz. Pokud potřebujete vybavení k auto, máte jistě svůj oblíbený e-shop s motoristickým zbožím. Zkuste ho najít na Tipli. Kromě cashbacku jsou na Tipli k dispozici také slevové kupony pro e-shopy. A to nejen pro moto-shopy.

Ilustrační foto Ilustrační foto

Nákupy z Česka i z Číny

Chcete podpořit české obchodníky? Není problém, mezi více než 690 obchody, které jsou na Tipli dostupné, najdete řadu tuzemských prodejců. Jestli je vám ale na původu zboží nezáleží, není problém získat borovských cashback i zahraničních prodejců. Prakticky cokoliv, od LED světlometů, přes potahy až po nezbytné parfémované visačky je k dostání na AliExpress. Na své si přijdou také lidé, kteří shánějí něco na sebe. Nemusí přitom jít jen o nové sako nebo šaty. Na Tipli snadno najdete i ty nejlepší řidičské boty. Mrkněte na eObuv.cz, věříme, že si vyberete.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly