PowerTEC: Škoda Octavia III 2.0 TFSI 222kW

Prezentace klienta
Pokud si kupujete auto kvůli maximálnímu výkonu, máte v současnosti celkem jasno. Nejsilnější motor, který automobilka Škoda Audo dodává do svých vozidel, je dvoulitrový přeplňovaný benzín o výkonu 162kW (220PS).

Společnost PowerTEC, známá u nás také jako ChipTuning.cz, se však rozhodla posunout výkon tohoto vozu mnohem dál.

Pomocí vyladění výkonových map řídící jednotky dokázala posunout maximální výkon až na neuvěřitelných 222kW (302 PS) a 458 Nm. To je nárůst o neuvěřitelných 37%. Hned po prvním svezení ucítíte, že původní výkon byla nuda a auto se diametrálně změnilo. Majitel vozidla, které podstoupilo tuto úpravu software, komentuje na facebooku firmy PowerTEC své dojmy po úpravě jen slovy „Jede to neskutečně!“

Firma PowerTEC se specializuje na úpravy a optimalizace výkonu všech typů vozidel pouhou změnou software. Skvělých výsledků dosahují zejména díky vlastnímu vývojovému týmu a nejmodernějším technologiím.

Aktuálně mají svou kladenskou centrálu vybavenou novou válcovou zkušebnou pro měření výkonu vozidel s pohonem 4x4. Jde o prototyp válcové zkušebny, která je osazena simulátorem náporu vzduchu. Díky tomu je možné simulovat reálné zatížení vozidla a dodávat reálně více vzduchu do sání v závislosti na zvyšující se rychlosti.

PowerTEC neupravuje ale jen motory značky Škoda. Po novém roce např. představí své úpravy pro nejnovější modely vozů BMW.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly