Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Příběh Rychle a zběsile brzy skončí. V plánu jsou poslední dva filmy

Jan Zajíc
Diskuze (9)

Nejnovější film ságy Rychle a zběsile, který je už devátým v pořadí, se v českých kinech objeví 17. června. Co ale bude dál?

Vin Diesel, hvězda celé série, v rozhovoru pro The Associated Press, prozradil, že v plánu jsou ještě dva snímky. Díly 10 a 11 by měly mít premiéru v letech 2023 a 2024.

Poté by měl přijít konec. "Každý příběh si zaslouží konec. Vím, že lidé mohou mít pocit, že Rychle a zběsile nemusí končit, ale já si myslím, že všechno dobré by jednou skončit mělo," prohlásil Diesel, který si zahrál ve všech dílech známé ságy. První film měl premiéru v roce 2001.

Aktuální deváté pokračování je podle tvůrců už prvním krokem vedoucím k uzavření ságy. Jak víme z traileru, hlavním záporákem bude tentokrát John Cena v roli mladšího bratra Vina Diesela, který spojí síly s Charlize Theron, jež hrála hlavní záporačku již v předchozím dílu. 

Film režíroval Justin Lin, jehož podpis najdeme i u rychle a Zběsile: Tokijská jízda, Rychle a zběsile 5, Rychle a zběsile 6 a také u snímků Rychlí a zběsilí. Lin se postará i o režii desítky a jedenáctky.

Zatímco samotná sága Rychle a zběsile 11. filmem skončí, neznamená to úplný konec "značky". V plánu jsou totiž takzvané spin-offy, tedy filmy odvozené od původní série.

Jan Zajíc
Diskuze (9)

Doporučujeme

Avatar - Beefcake
17. 6. 2021 21:55
Re: Dojení mělo skončit dávno.
Nevadi, robia z ludi idiotov dost dlho aj bez toho. Hlavne, ze tecu prachy.
Avatar - Ozzman
16. 6. 2021 10:38
Re: Seriál
To je ale seriál z českého venkova, v hlavních rolích Ofce 1 fkombanju fmetle TDI a Passat B5,5 s červeným íčkem...
16. 6. 2021 09:53
Re: Seriál
Ordinace v dieselové zahradě :-) :-) :-) :yes:
Avatar - Mikesus
16. 6. 2021 06:25
Re: Seriál
Ja si pamatuji 1,2,3, a pak další jsem možná viděl, ale nic mi z toho neutkvělo v paměti. A taky nevím kolik jich je odhaduju 7.
Edit: tak ted jsem to přečetl je jich 8 a ten trailer tedy, no nevím.
15. 6. 2021 22:13
Dojení mělo skončit dávno.
No jsem zvědavý kam absurdnost posunou teď. Minule Diesel ujel s fárem nějaké raketě a pak ji ještě oblafnul tak, že sejmula ponorku. Ach jo...