Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile 9 má druhý oficiální trailer. Bude to šílenější, než jsme čekali

Ondřej Mára
Diskuze (3)

Deváté pokračování série Rychle a zběsile nabídne návrat několika známých tváří, armádní techniku, hrátky s magnety i výpravu do vesmíru.

V osmi předchozích dílech série Rychle a zběsile už jsme viděli celou řadu šílených strojů a kousků, druhý oficiální trailer na devátý film však jasně ukazuje, že scénáristé dokážou z rukávů tahat stále další trumfy. A rozhodně jich není málo.

Jak už víme z minulého traileru, hlavním záporákem bude tentokrát John Cena, v roli mladšího bratra Vina Diesela, který spojí síly s Charlize Theron, hrající hlavní záporačku již v předchozím dílu. Mezi hrdiny se pak nově objeví známé tváře ze série Tokio Drift, záhadně se vrátí i postava Hana, kterou všichni považovali za odepsanou, a chybět nebude ani Helen Mirren.

Na hlubší rozkrývání zápletky, která na první pohled slibuje bratrovražedný souboj, si budeme muset počkat až do 25. června, kdy má mít film oficiální premiéru v USA. V Evropě, konkrétně ve Velké Británii, by se deváté pokračování mělo objevit 8. července. A evidentně to bude opět velice zajímavá podívaná.

Tvůrci nám v traileru ukazují další futuristickou armádní techniku, tajné soukromé armády, upravené sportovní vozy, exploze, demolice aut i nemovitostí a podivné hrátky s magnety. Vrcholem traileru je však pohled na Pontiac Fiero, které je vybaveno raketovými motory. A podle postav v jeho kabině, oblečených do improvizovaných skafandrů, se zřejmě opravdu chystá do vesmíru.

Deváté pokračování populární filmové ságy tak evidentně bude ještě šílenější a zběsilejší, než jsme čekali. Nabízí se však otázka, kdy se ho dočkáme v českých kinech.

Ondřej Mára
Diskuze (3)

Doporučujeme

16. 4. 2021 08:13
Re: ...
Bohuzial ano...
https://en.wikipedia.org/…Fast_%26_Furious#…

Pokial to bude aj nadalej tak, ze pri nakladoch ~200 milionov mas trzby miliardu $, nie je dovod s tym prestat...
16. 4. 2021 06:12
Re: ...
Jistě, je to solidní konkurence k Avengerům, Lize spravedlivých , X-menům a dalším filmům o lidech se superschopnostmi ;-)
Avatar - lyon667
15. 4. 2021 18:37
...
Na tohle vážně ještě nekdo kouká? :-O