Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Prior Design zvažuje agresivní body kit pro Hyundai Tucson. Jak se vám líbí?

Jan Zajíc
Diskuze (5)

Německou společnost Prior Design proslavily široké body kity pro sportovní, luxusní a exotická auta. Občas ale zabrousí i do poněkud obyčejnějších vod.

Asi nejlepším příkladem jsou agresivní doplňky pro Dacii Duster, které firma nedávno zařadila do nabídky. V blízké budoucnosti by katalog mohly obohatit také stylingové díly pro Hyundai Tucson.

Tohle SUV je přitom už samo o sobě designově výrazným vozem, a to hlavně díky neotřelým předním partiím a "schovaným", na masku navazujícím světlometům. Zajímavé nápady ale najdeme i na dalších místech karoserie.

Společnost Prior Design si přesto myslí, že Tucson může vyhlížet ještě výrazněji. A jde na to přes široký a agresivní body kit. První zveřejněné návrhy ukazují nový přední nárazník, upravené svítilny, široké nástavce blatníků, nový střešní spoiler, odlišný zadní nárazník s difuzorem, z něhož vykukují dvě dvojité koncovky výfuku, a samozřejmě velká a široká kola.

Německá firma zatím svoje návrhy představila virtuálně prostřednictvím videa, které ovšem vypadá velice realisticky. V tuto chvíli se přitom jedná skutečně jen o návrhy, jestli se stylingové díly na Hyundai Tucson do nabídky, v Prior Design ještě prý nerozhodli. Pokud kit dostane zelenou, objeví se prvky v katalogu v průběhu příštího roku.

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (5)

Doporučujeme

Avatar - caliban
21. 12. 2021 07:45
Agresivní tuning pro agresivní majitele
Ještě pak přelepit znak Hyundai nečím jiným a máňa z vedlejší vesnice mi už určitě dá.....
Avatar - Ozzman
21. 12. 2021 07:15
Re: otřesné
Přesně, proč ta oblud na obrázku nemá normální kola a má je kulatá ?! Proč je nemá třeba hranatá !
Avatar - Ada je zase tady
21. 12. 2021 00:01
otřesné
proč to nemá normální kola?
20. 12. 2021 23:00
...
To vubec neni spatne 👌🏼