Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Příslušenství pro Mercedes-Benz třídy S: Držák na kola nebo polštářek

David Bureš
Diskuze (0)
Třída S myslí na různé typy zákazníků – na sportovce i na ty, kteří si na zadních sedadlech rádi užijí maximálního komfortu.

Nová generace Mercedes-Benzu třídy S už dávno zná své české ceny. Nyní automobilka představuje originální příslušenství dostupné pro tento luxusní sedan.

Nezvyklým doplňkem pro tento druh auta jsou držáky na kola, které jsou v nabídce rovnou dva – střešní a zadní. Na skládacím zadním nosiči je možné vozit až tři kola, díky výsuvnému mechanismu je navíc zavazadelník nadále přístupný.

Pro převážení předmětů je tu ještě krabice Easy-Pack do zavazadlového prostoru. Díky speciálnímu mechanismu je možné ji zvětšit až na objem 55 litrů, nosit je v ní možné až desetikilogramový náklad.

Třída S je známá svým luxusem, nová generace je dostupná například s masážními sedačkami nebo vyhřívanými loketními opěrkami. Pohodlí na dlouhých cestách mohou dále zvýšit deka a polštář z jemné vlny a kašmíru.

Pro ty, kteří na zadních sedadlech budou spíše pracovat než odpočívat, tu je podložka pod myš, držák na pera, malý stoleček nebo dokovací stanice pro různé smartphony.

Při premiéře třídy S se Mercedes chlubil tím, že kabinu auta je za příplatek možné navonět. V nabídce jsou čtyři parfémy, které jsou dodávány v 15mililitrových flakoncích.

Standardně je pro S-Klasse dodáván parfém Freeside mood kombinující vůně citrusů a čaje, doplněné o jemný ovocný nádech. Nightlife mood zase voní po dřevě, koření a koňaku. Downtown mood kombinuje jasmín a šeřík, Sports mood je zase harmonií lipového květu a zelených listů.

Mercedes také nabízí úpravu vzhledu. K dispozici jsou různá hliníková kola, zadní přítlačný spoiler nebo doplňky z dílny AMG jako přední spoiler nebo boční prahy.

David Bureš
Diskuze (0)