Proč kupovat vozy BMW pouze od léty prověřených autorizovaných dealerů?

Prezentace klienta
STRATOS AUTO působí na českém trhu od roku 1994. Od začátku se věnuje autorizovanému prodeji a servisu vozů IVECO, v roce 2004 se přidal autorizovaný servis BMW.

V roce 2007 postavila firma STRATOS nejmodernější BMW autosalon v České republice a tím získala status „autorizovaný dealer BMW“. Od roku 2009 se firma věnuje také prodeji a servisu FIAT Professional.

Hlavní myšlenkou firmy je jít neustále dopředu, zkvalitňovat služby, nezastavit se před problémy a vykouzlit úsměv na tvářích zákazníků. Proto STRATOS nabízí svým klientům mnohdy až nadstandardní služby.

Koupí u nás to nekončí

Může to znít jako klišé, ale prodejem to u nás nekončí. O své zákazníky pečujeme i poté, protože každý zákazník se automaticky stává členem rodiny Stratos auto. Tím nemyslíme jen to, že nabízíme kvalitní servis a další nabídku doplňků a oblečení BMW. To bereme jako samozřejmost. Naši zákazníci se k nám rádi vrací třeba jen posedět a vypít si dobrou kávu.

Dalším benefitem je i pořádání tematických akcí. A věřte, že na své si přijdou nejen pánové, ale i zástupkyně něžného pohlaví. Velký ohlas měl například Stratos auto Ladies day, kde se účastnice mohly setkat s módním návrhářem Osmany Laffitou. Pánové jistě ocení například tradiční golfové turnaje.

Motorky

Nezapomínáme ani na motorkáře. 23. 4. se uskutečnilo zahájení sezony, což je akce pro všechny fanoušky jedné stopy. Každý rok navíc bereme ty, kteří si u nás v průběhu roku zakoupí motocykl, na výlet do alpských Dolomit a provedeme těmi nejlepšími silnicemi, aby měli možnost si svůj stroj dosyta užít.

Výprodej skladových a ojetých vozů

Pořídit si nový vůz BMW je nyní jednodušší, než kdy dříve. Řada zájemců volí klasický způsob, kdy si vůz nakonfigurují podle sebe do nejmenšího detailu. Možnost ale máte i vybrat si ze skladových vozů za zvýhodněnou cenu, případně můžete sáhnout po ojetých vozech z Premium selection, které byly koupeny a servisovány ve Stratos auto.

Financování

Připraveni jsme i na zákazníky, kteří chtějí využít financování pomocí operativního leasingu. Není se čemu divit, nové BMW řady 1 můžete mít již za 6.999 Kč bez DPH měsíčně.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly