Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

První Motoplex v České republice nabízí motocykly a skútry italských značek

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Motocykly značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa lze nyní v Praze díky společnostem Faber Moto s.r.o. a K2 moto pořídit a servisovat pod jednou střechou.

Společnost Faber Moto s.r.o., která je od začátku roku 2017 výhradním dovozcem jednostopých vozidel značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa do České republiky, rozšiřuje svou prodejní síť o první Motoplex v České republice.

Nejmodernější prodejní a servisní zázemí značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa vzniklo ve společnosti K2 moto ve Vrbově ulici v Praze. Faber Moto tak pokračuje ve své strategii, zaměřené na zkvalitňování prodejních a servisních služeb pro české zákazníky.

„Máme velkou radost, že od začátku června můžeme prostřednictvím prvního Motoplexu v České republice nabídnout našim zákazníkům nejvyšší úroveň prodejních a poprodejních služeb v souladu s globálními standardy koncernu Piaggio Group,“ říká Laura Marko, marketingová manažerka společnosti Faber Moto. „Dalo by se říci, že Vrbova ulice v Praze je centrem motocyklů v České republice, a proto bylo pro nás velmi důležité, aby jeho součástí byly také naše značky Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa, které patří mezi světové motocyklové legendy.“

Motoplexy jsou prestižní multibrandová dealerství v rámci mezinárodní prodejní sítě koncernu Piaggio Group, fungující po celém světě – v domácím Miláně stejně kvalitně jako třeba v Melbourne či Hong Kongu. Během uplynulých tří let bylo na celém světě otevřeno již více než 300 Motoplexů, představujících inovativní model prodeje motocyklů značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa na jednom místě.

Kromě motocyklů naleznou zákazníci v Motoplexu také široký výběr příslušenství, značkových produktů, v mnoha případech také servis a odpočinkovou zónu s barem pro občerstvení a salonkem.

Motoplex ve Vrbově ulici v Praze otevírá přední český prodejce motocyklů K2 moto, který je je oficiálním prodejcem značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa a také dalších zvučných motocyklových výrobců. Zákazníci díky tomu od prvního června naleznou na prestižní adrese široký sortiment skútrů a motocyklů čtyř značek koncernu Piaggio Group.

„Je pro nás velkou ctí, že můžeme naše zákazníky pozvat do prvního Motoplexu v České republice,“ říká Jiří Kosina, jednatel společnosti K2 moto. „S celkem deseti značkami, čtyřmi prodejnami a e-shopem jsme jednoznačně největším dealerem motocyklů v České republice. Jsme přesvědčeni o tom, že i díky sdíleným nákladům a synergiím, dokážeme ještě lépe vycházet vstříc požadavkům našich zákazníků. V novém Motoplexu chceme poskytovat fanouškům motocyklů takové služby, prostory a osobní přístup, aby se u nás cítili lépe než doma na pohovce či ve své garáži.”

Návštěvníky nového Motoplexu společnosti K2 moto ve Vrbově ulici čeká na celkové ploše 210 m2 největší výběr motocyklů značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa v České republice. Kromě prodeje nových motocyklů naleznou zákazníci pod jednou střechou také autorizovaný servis a obchod s doplňky, oblečením a náhradními díly.

„Ve společnosti K2 moto máme v Praze silného partnera s dostatečnou ekonomickou sílou a zázemím,“ říká Adam Žert, country manažer společnosti Faber Moto s.r.o. „Od tohoto partnerství si slibujeme zejména posun v prodejích motocyklů. Prodeje skútrů nám postupně rostou, větší motocykly ale potřebují silnější zázemí jak prodejní, tak servisní. S projekty Motoplex a postupným zkvalitňováním dealerské sítě budeme pokračovat po celé České republice. Stojíme si za tím, že italské produkty patří k nejlepším produktům na trhu. My nyní usilovně pracujeme na tom, abychom již v blízké budoucnosti mohli říci, že i kvalitou prodeje a servisu patříme k nejlepším. První Motoplex ve Vrbově ulici je významným krokem tímto směrem.“

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - Righ
6. 6. 2018 16:48
Tuňák
Pěkný showroom s mimořádně ochotnými prodejci a velkorysou politikou půjčování prakticky všech nabízených strojů včetně Audace Carbon nebo Tuona Factory - stačí vyklopit zálohu 20 - 40k a můžete zdarma jezdit téměř jak dlouho chcete. Před vrácením stačí doplnit plnou nádrž a je to. Speciálně pokud jde o druhý jmenovaný model, vřele doporučuji vyjížďku všem, ve kterých přebývá aspoň malá petrolheadská dušička. Ať už máte jakékoliv auto nebo motorku, jízda na mašině se 180 koňmi na 200 kg váhy vám dost změní perspektivu. Např. já jsem se beznadějně zamiloval a už nemyslím na nic jiného, než jak vyměnit bramboru za tuňáka. :-)