Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

První záběry z nové Forzy fascinují. Může být závodní hra ještě reálnější?

Stanislav Kolman
Diskuze (20)
Kvalita a zpracování závodních her se konstantně zlepšují každým rokem. Forza Motorsport 7 však podle prvních záběrů posouvá laťku hodně vysoko.

Video se připravuje ...

Na nedostatek her s tématikou automobilů a závodění si hráči rozhodně nemohou stěžovat. Vzpomeňme tituly Project Cars, Gran Turismo či Need for Speed. Na podzim letošního roku se k nim přidá nové pokračování ze série Forza s přídavkem Motorsport 7.

Krátce po oficiálním představení na veletrhu E3 bylo do světa puštěno pět minut dlouhé video prvního gameplaye. Realističnost podtrhují nejen skvěle zpracované detaily vozů a okruhů, ale zejména rozlišení 4K a snímková frekvence 60 FPS.

Titul do herních obchodů zamíří na počátku října a k dispozici bude na Windows a konzole Xbox One. Fanoušci předpovídají, že v kombinaci s další novinkou, nejvýkonnější konzolí Xbox One X, a kvalitní televizí půjde o skutečnou herní bombu.

Stanislav Kolman
Diskuze (20)
Avatar - JDM
16. 6. 2017 10:00
Re: Bral jsem
I profíci trénují na simulatorech a jsou to simulátory který si běžné koupíš forza to fakt není ale třeba rfactor který jsem jezdil českou ligu tak přes zimu jezdil i Petr fulin jako trénink pres zimu.
Avatar - speedfred
16. 6. 2017 09:29
Re: Bral jsem
ešte to ani u mňa nie 100% iste,ale rad by som ta šiel.
Ozvem sa.
16. 6. 2017 08:55
Re: Bral jsem
Však je to jenom pro malý smraďochy. A ty můžou tak na motokáry. Motokáry - napsal jsem motokáry?:)
Avatar - Dinar
16. 6. 2017 08:37
Re: Bral jsem
20.6. testujem v Mostě.
Ale písni mi do SZ, kdy toho 22. budeš v Brně, když to bude nějak rozumně časově, asi bych se přijel sklouznout. ;-)
Avatar - Dinar
16. 6. 2017 08:34
Re: Bral jsem
Profesionální piloti letadel využívají simulátor, stejně jako profi závodní piloti, tohle není nic proti simulátorům, pomáhají nacvičovat bez nákladů, je to bezva věc. Ale můj příspěvek nemíří na profi piloty, mluvíme o zábavě, jen říkám, že cokoliv digi se nevyrovná analogu. Že se přes hru najde talent? Proč ne, ale jsem si stoprocentně jistý, že kdyby ses ho dnes zeptal, jestli se posadí raději do auta nebo za počítač, co by ti řekl. ;-)