Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rally Bohemia online: Divácká RZ v Sosnové pohledem jezdce

Roman Beránek
Diskuze (0)
Global Assistance Racing Aréna v Sosnové u České Lípy už je kompletně připravena přivítat diváky XXXIX. Rally Bohemia.

V sobotu 14. července v 17:34 odstartují posádky do deváté rychlostní zkoušky Rally Bohemia. Z tribun Global Assistance Racing Arény v Sosnové je vidět většina trati, ale prostřednictvím videa, které pro nás natočil kamerou umístěnou na střeše svého tréninkového Mitsubishi Martin Semerád, si ji s ním můžete projet celou.

Na co se letos mohou návštěvníci divácké RZ v Sosnové těšit? Především je to znovu modifikovaná trať. Už loni se organizátoři setkali s kladným ohlasem jak u posádek, tak u diváků, kteří sledovali atraktivní show na asfaltovém i šotolinovém povrchu okruhu.

V tomto roce si pro ně připravili nový atraktivní paralelní skok na rovince přímo pod tribunami a před zraky diváků. Na trati nechybí množství zatáček, které jsou prakticky všechny viditelné z hlavní i vedlejší tribuny.

Návštěva divácké rychlostní zkoušky v Sosnové se vyplatí. V pohodlí zde zaparkujete na přilehlém záchytném parkovišti, můžete se občerstvit v několika stáncích a shlédnout celé startovní pole závodních vozů, na které bude navazovat poslední rychlostní zkouška Historic Show. V ní se vám předvedou legendární soutěžní vozy a rally jezdci jako například Harald Demuth s Audi, či skotský šampion a nositel slavného jména Jimmy McRae.

Během Historic Show uvidíte plejádu nejrůznějších soutěžních modelů značky Škoda, která pěkně zmapuje úspěšnou tradici této značky v automobilových soutěžích rally.

Video se připravuje ...

Roman Beránek
Diskuze (0)