Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Range Rover Evoque: Pětidveřová verze potvrzena, první fotografie

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Nejmenší Range Rover se oficiálně představuje v Paříži. Při této příležitosti byla potvrzena informace o pětidveřové variantě. Ta se prozatím představuje pouze na jedné fotografii.

Phil Popham, generální ředitel Land Roveru, dnes na pařížském autosalonu potvrdil, že automobilka bude produkovat pětidveřovou verzi Range Rover Evoque. Premiéra tohoto provedení se má odehrát ještě v průběhu tohoto roku.

Range Rover Evoque se stane nejmenším zástupcem značky a podobně jako první generace Freelanderu nabídne dvě karosářské verze.

Na počátku nejmenší řady modelů britského specialisty na terénní automobily a SUV byl koncept Land Rover LRX z Detroitu 2008, který se o dva a půl roku později proměnil v Range Rover Evoque. Britská automobilka zvolila poněkud netradiční způsob odhalování nového modelu. Na začátku letošního července nejprve představila v londýnském Kensington Palace třídveřovou verzi, aby o pár dní později uveřejnila oficiální fotografie zamaskovaných testovacích prototypů v rámci marketingové akce. V srpnu byly na Severní smyčce Nürburgringu přistiženy další, které tentokrát prozrazovaly, že se chystá i pětidveřové provedení, jehož uvedení na trh automobilka právě potvrdila.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
1. 10. 2010 08:20
fotky
auto pekne, ale radsej jednu fotku vo vyssom rozliseni ako jednu malu a dva vyrezy...
30. 9. 2010 15:23
chmmm
Krsavec....jen jaká bude cena....jaké budou motory...a kvalita....snad vše přiměřeně...a jen ať se jim daří :yes: a prosím nějaký normální servis tady v ČR :D:D:D
Avatar - Glaukos
30. 9. 2010 15:18
Re: myslim ze toto
jestli bude i kvalita a "přiměřená" cena, tak proč ne
Avatar - Dinar
30. 9. 2010 13:15
Group four
To je nějaký obrněnec na převoz peněz? Super, že je teď už dělají i v metle a s bílou střechou. :-) ;-)
Avatar - kolmar
30. 9. 2010 13:10
RR
Tak, 5 dveri mame potvrdenych, boj s X3 a imidzovym XC60 moze casom nastat...hoci to bude asi mensi kabatik...uvidime. No na co cakam su prve dojmy...som fakt zvedavi...no redakcia ma teraz riadny natresk, tak si musime pockat