Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Reklamy, které stojí za to: Duel podle Volkswagenu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Volkswagen se rozhodl pro propagaci svého nejnovějšího kombi využít dětské soutěživosti.

Nový reklamní spot značky Volkswagen předvádí přátelské utkání dvojice malých kluků. To ovšem díky rychlému a podlému zásahu rodičovské ruky s hráběmi nemá jasného vítěze. Hlavní myšlenkou nového reklamního spotu je, že hatchback Golf a kombi Golf Variant jsou dvě různá auta a ani jedno z nich není lepší než to druhé.

Volkswagen Golf Variant je s vnější délkou 4562 mm o 307 mm delší oproti pětidveřovému Golfu. S ním sdílí design až po konec předních dveří, zatímco od B sloupků dozadu nastupují změny, zvětšující vnitřní prostor a vytvářející svébytný vzhled nového kombi.

Nový Golf Variant disponuje zavazadlovým prostorem 605 litrů (do výšky horní hrany opěradel zadních sedadel), což je rovných 100 litrů více než u předchozí generace. Při využití prostoru až k opěradlům předních sedadel a celé výšky interiéru až ke stropu nabízí nový Golf Variant zavazadlový prostor o objemu 1620 litrů (předchůdce: 1495 litrů).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Avatar - Pekelná Micinka
27. 8. 2013 18:11
Slabiny
Tak až na Blondie... zlatý křečci.
Avatar - Pekelná Micinka
27. 8. 2013 18:10
Re: môže byť
Já jinou než tu od Blondie neznám. :-)
Avatar - twistedTSD
26. 8. 2013 15:05
Re: môže byť
Přesně - zpočátku jsem se zděšeně lekl, že je to vážně "moderní" verze od 1D, ale byl jsem příjemně překvapen. :yes:
Avatar - pumpkin
26. 8. 2013 14:18
môže byť
Volkswagen má aj lepšie reklamy, ale táto určite spadá do kategórie tých príjemných kde sa človek pousmeje. Pekný je koniec, ktorý ukazuje kamarátstvo súperov. Tak by to malo byť aj keby mal jeden z ich tatkov Golf GTI. Čo tam po tom.
No a treba pochváliť aj hudobný výber, že si spomenuli na originál skladby One Way or Another od Blondie a nie ten otrepaný rádio cover od homo skupiny One Direction.