Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks vyhlásil fotografickou soutěž

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
Společnost Renault Trucks zve k účasti na fotografické soutěži Renault Trucks T, v níž lze vyhrát jednu ze šedesáti maket tohoto vozidla.

Vlajkové lodi francouzské značky v nabídce těžkých nákladních vozidel pro silniční dopravu, jíž je Renault Trucks T, byl v loňském roce udělen prestižní titul International Truck of the Year 2015.

Právě na tuto skutečnost chce společnost Renault Trucks upozornit prostřednictvím fotografické soutěže zaměřené výhradně na tuto modelovou řadu a vyhlášené od 1. dubna do 31. srpna letošního roku.

K účastni v soutěži stačí vložit na Truckers Gallery vlastní fotografie nákladního vozidla Renault Trucks T a zaškrtnout zde políčko Účastním se fotografické soutěže Renault Trucks T a vyjadřuji souhlas s pravidly soutěže.

Prvních deset výherců vybere porota a zbývajících padesát výherců bude vybráno na základě losování. Všech šedesát šťastných fotografů se může těšit na sběratelské makety vozidel Renault Trucks T.

Truckers Gallery, jejímž prostřednictvím je fotografická soutěž pořádána, umožňuje již několik let sdílet fanouškům nákladních vozidel značky Renault Trucks své snímky.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
Avatar - wakantanka
18. 5. 2015 09:53
Re: ???
mám taký pocit, že kamióny sa nekupujú pre krásu, ale hlavne pre iné vlastnosti. Nejaká krása naviac je len bonus, akási čerešnička na torte, ktorá je ale tiež poväčšinou draho zaplatená rôznymi príplatkami výrobcovi, prípadne následnou úpravou (tuningom) doma či v špecializovaných firmách.
Avatar - m.z.
17. 5. 2015 22:17
Re: ???
Mě se teda taky nelíbí, nekoupil bych to.
17. 5. 2015 19:15
Re: ???
A do zrkadla si sa niekedy pozrel? Aby si sa nezľakol, keď tam náhodou uvidíš tiež niečo mimoriadne hnusného...
17. 5. 2015 14:57
Re: ???
Hnusný??? Ani bych neřek
17. 5. 2015 09:11
???
jak si tento mimořádně hnusný kamion někdo vůbec může fotit....