Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rolls-Royce rozšiřuje své aktivity v Bangkoku

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Britský výrobce luxusních vozů Rolls-Royce připravuje otevření nového butiku v hlavním městě Thajska.

Po nedávném otevřením prvního showroomu Rolls-Royce Motor Cars v Bangkoku oznámila společnost své plány na otevření nového unikátního butiku v centru hlavního města Thajska. Ten má být první svého druhu v Asii.

Toto exkluzivní zařízení bude umístěno v luxusním obchodním centru Siam Paragon. Butik má umožnit snadný přístup k různým produktům se značkou Rolls-Royce a bude doplňovat současný dvoupodlažní showroom britské značky v Bangkoku, který je jedním z největších v Asii.

Nový butik se stane první prodejnou značky Rolls-Royce v Asii umístěnou v nákupním centru mezi dalšími maloobchodními prodejnami s luxusním zbožím. Zahájení prodeje je naplánováno na čtvrté čtvrtletí letošního roku.

Již zmiňovaný showroomu značky Rolls-Royce umístěný v Rama 3 v Bangkoku je první v regionu Asie a Tichomoří, který má dvě podlaží, speciální prostor pro předávání nových vozů klientům a hlídané podzemní parkoviště.

Zástupci automobilky Rolls-Royce v souvislosti s otevřením nového butiku potvrdili, že chtějí dále posilovat pozice své značky na asijsko-tichomořském trhu prostřednictvím nových prodejen a dalších aktivit.

V současné době je v regionu Asie a Tichomoří (včetně Číny) celkem 27 showroomů značky Rolls-Royce.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)