Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

S Octavií Combi RS 2.0 TDI v Mostě: Kolik žere na okruhu v plném zápřahu?

Martin Machala
Diskuze (25)

Jasně že jsme měřili i čas, tentokrát jsme si ale pro šedivý kombík vymysleli i speciální disciplínu na míru.

Tušil jsem, že čas nebude tentokrát nic moc. Mimo jiné kvůli tomu, že jsem byl nedávno v Mostě s benzinovou Octavií RS a ani ona, ač by měla být nejsportovnějším modelem řady, se na okruhu moc nepředvedla. Ano, sice na zimním pneu (stejně jako naftová šedivka), i tak jsem ale čekal daleko lepší čas než 2:06.

Video se připravuje ...

A vy si teď můžete tipnout, jaký byl odstup vznětového kombíku. A jakou vykázal v měřeném kolečku s plynem na podlaze spotřebu. Víc jsem na displeji palubního počítače dvoulitrového nafťáku nikdy neviděl… Takže? Schválně napište do diskuze, jestli jste se trefili. Nebo alespoň přiblížili.

Martin Machala
Diskuze (25)

Doporučujeme

13. 4. 2021 16:45
Re: A co DPF ?
Aspoň se vyčistil :)
12. 4. 2021 23:54
A kde najdu tu spotřebu?
Jasně, teď se do mě všichni pustíte, že jsem úplně blbej, ale nemůžu si pomoct: čas zjistím na konci toho videa, kde ale najdu tu spotřebu? Těch 7,4 co je na těch fotkách displeje to hádám že nebude, to by fakt byl zázrak a rozhodně to není nejvyšší spotřeba, co kdy redaktor viděl na displeji dvoulitrového dieselu (jak píše) :-)) Nebo výsledek jako bude v nějakém jiném článku?
----
Edit: jo, už chápu, ty videa jsou dvě různé, díval jsem se jen na to druhé ;-)
12. 4. 2021 19:26
A co DPF ?
A co na to říká filtr pevných částic - na ježdění s naftou po okruhu? :-O
Re: ....
To jsi nikdy nejezdil s Š 1203 :-) Inu, mlaďoch...
Avatar - Mikesus
11. 4. 2021 15:01
Re: Blbost
Ja tomu byl nejblíž s 2.0TDI PD 103kw za 4.8 a 1.4TDI PD 59 kW ( alias Zetor) za 4. Pod 4 dlouhodobe jsem se nedostal s žádným dieselem