Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat nenabízí jen klasickou jarní prohlídku auta. Čeho všeho se v servisu dočkáte?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Hlavní motoristická sezona se blíží a automobilky se na ni připravují maximálním možným způsobem. Španělský Seat nabídne zákazníkům plejádu služeb.

Příprava auta na jaro, to není jen několikaminutová prohlídka v servisu. U Seatu se před hlavní motoristickou sezonou dočkáte pečlivé péče. Od 21. března do 21. června nabízí španělská automobilka výhodné nabídky Seat Pneuservisu či výměny stíracích lišt. Majitelé starších automobilů zase mohou využít program vlastní STK Service.

„Každý výlet vyžaduje správné obutí. To, co je pro nás samozřejmé pokaždé, když vycházíme ven, by mělo být samozřejmé i pro každého řidiče při přípravě automobilu na novou sezonu,“ podotýká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika.

„Vzhledem k rozmanitým provozním profilům a podmínkám našich zákazníků mohou být pro jejich automobily vhodné různé druhy pneumatik. S jejich správnou volbou pomohou specialisté Seat Pneuservisů, kteří jsou připraveni zajistit také veškeré další služby – vyvážení, montáž, uskladnění či ekologickou likvidaci gum,“ informuje vedení španělské značky o službách pro české motoristy.

Není to samozřejmě jen o pneumatikách, ale i důkladné prohlídce. Právě po náročném zimním provozu potřebují automobily maximální péči. Servisní technici Seatu podrobí kontrole všechny důležité komponenty od brzdové soustavy přes výfuk a klimatizaci až po akumulátor a provozní kapaliny.

A pokud dojde na opravu či výměnu některého dílu, je zákazníkům k dispozici celá řada atraktivních programů. Výhodou profesionální péče autorizovaných partnerů je taktéž dvouletá záruka na díly i práci, která je prováděna přesně podle pokynů výrobce.

Často využívanou službou především mezi majiteli starších seatů je služba STK Service. Vyškolení technici převezmou vůz a postarají se o přípravu vozidla, odstranění zjištěných nedostatků a posléze sami absolvují technickou kontrolu v nezávislé STK a měření emisí zdarma. S takovou várkou služeb bude příprava vozu na jaro hračka...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme