Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Setra S 411 HD jako mobilní hotel

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Pro rakouskou společnost Artists-Delight připravil výrobce autobusů Setra speciálně upravený model S 411 HD.

Německá značka Setra velmi často zdůrazňuje, že je připravena upravit a dokončit interiéry svých autobusů přesně podle přání klienta a nyní to dokazuje prostřednictvím jednoho speciálně vybaveného vozidla.

Rakouská společnost Artists-Delight se specializuje na zajištění vozidel především pro herce, filmové štáby, hudební skupiny nebo sportovce. V její nabídce jsou osobní automobily, resp. prodloužené limuzíny, nákladní vozidla, přívěsy a také autobusy, proměnné v obytná vozidla.

Nejnovějším přírůstkem do vozového parku této společnosti je Setra S 411 HD, která je kompaktní zástupcem řady TopClass 400. Původně turistický autokar je ovšem pro potřeby klientů Artists-Delight proměněn v mobilní hotel.

Autobus je vybaven celkem devíti lůžky a nechybí v něm sprchový kout nebo WC. V zadní části vozidla je sálonek, v němž je umístěn bar, mikrovlnná trouba a televize. Navíc mohou dočasní obyvatelé autobusu chránit své soukromí i před řidičem, jehož odpočinková část je rovněž zcela oddělená.

Navíc lze v případě potřeby autobus doplnit o speciální klimatizační systém a nákladní přívěs, který je k vozidlu připojen tažným zařízením s kapacitou až 9000 kg. Tato sestava je podle zástupců Artists-Delight ideální například pro hudební skupiny, které je si je mohou najmout pro svá turné po Evropě.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - lordlord
23. 7. 2014 09:17
.
něco podobného kdysi tahal ereťák