Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Auto: Octavia se bude montovat v Číně

Ladislav Čermák
Diskuze (112)
Vedení boleslavské škodovky podepsalo licenční smlouvu s SVW o montáži Octavií pro čínský trh

Škoda s Octavií montovanou v Shanghai Volkswagen (SVW) rozšíří svoji modelovou nabídku v Číně. Příslušnou smlouvu podepsali 11. dubna v Mladé Boleslavi Detlef Wittig a Winfried Vahland, předseda a místopředseda představenstva společnosti Škoda a Chen Zhixin, předseda představenstva SVW a jeho zástupce Dieter Seemann.

Od roku 2007 se má ve firmě SVW montovat Škoda Octavia s vysokým stupněm lokalizace, která umožní ekonomicky výhodnou výrobu. Cílem je odebírat co možná nejvíce dílů z Číny, s čímž SVW a společnosti Škoda Auto pomůže Volkswagen Group China se sídlem v Pekingu.

Prodej a servis vozů Škoda poběží přes síť vybraných prodejců a servisních podniků značky Škoda, do níž budou zahrnuti i dosavadní dnešní značkoví prodejci Škoda v Číně. Vozy, vyrobené v závodě SVW budou zpočátku určeny pro tuzemský trh.

Ladislav Čermák
Diskuze (112)
12. 4. 2005 17:57
Re: ZÁVĚR
Jistě. Láhev Coca Coly je na disertační práci. Cenim chuť nápoje jako nedostižnou a v této souvislosti jsem zásadním odpůrce, Pepsi. Cocacola je pro mě ztělesněním úspěchu, soustavného tahu, mám pár ikon (z historie Coly - otvíráky atd), byť také čas od času šlápnou vedle - cherri cola atd. Ovšem jako "marka" je skutečně na spici. Nechápu tvou otázku o cole, ale rád jsem ti to napsal. Colu vlastně nepiji, tak půl litru za měsíc.. Mimochodem, Ciello, mám otevírák ze slitiny, na němž je tedy logo Coly a ten se přídělával v barech na svislou stěnu, abys měl druhou ruku volnou. Je vyfocen na zadní straně LP (CD) Supertramp - Breakfast in America z roku 1979. Tak ten otevírák mám... To je má story o Cole
12. 4. 2005 09:12
Re: Bangleovo kladivo na GTI
C4 - lehkej šmrnc. Nechci tři displeje a voňavku k výdechu. Tohle mě neosloví. Jina samozřejmě nesrovnatelné s předchozím,Xsara, tuším. Z tohoto pohledu se Citroen zase probudil...
12. 4. 2005 09:07
Re: Bangleovo kladivo na GTI
Golf je vyváženej. Je jistej, pořádně se na něj podívej, včetně zadních světel. Jediné, co trochu nedomysleli je usedlý vnitřek, tak to vylepšili chromem kolem budíků... Posaď se do něj, vše je jak má být. je tam jen asi sedm čudlíků (zkus 407, tam jedeš a cestou čteš příručku, co máš zmáčknout dřív) Je to etalon kvality, nadčasovosti. A je to držák. Zkoušel jsi s Mazdou 200tisíc? Má historii, má 1,4 i GTI.
12. 4. 2005 09:02
Re: Bangleovo kladivo na GTI
Nedovolil bych si tě odsuzovat. Jsi diskutér, na odsuzování jsou tu občas jiní... Focus mimo kastle má můj jednoznačný souhlas. podívej se pořadně na ten sedan, prosím tě.
12. 4. 2005 08:48
Re: for GTI
Jo ale takovou malou korunku (alespoň) bychom jí upřít neměli...