Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Kushaq dostala stylovou verzi Monte Carlo

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Škoda Kushaq, SUV určené pro indický trh, je nově k dispozici také ve stylovém provedení Monte Carlo.

To nabízí podobné záležitosti, jaké známe ze škodovek dostupných u nás. K mání jsou jen dva laky, červená Tornado Red a bílá Candy White, design pak oživují černé a leskle černé prvky, které najdeme na různých částech karoserie. Vše doplňují 17palcová kola z Octavie RS 245. Škoda dále vyzdvihuje kontrastní panoramatickou střechu, střešní spoiler, zadní difuzor či odlišné nárazníky.

V interiéru zaujme především barevná kombinace černé a červené. Najdeme ji na sedadlech, na palubní desce, na středové konzoli i ve výplních dveří. Červený tón nabízí ambientní osvětlení. Sedadla jsou nejen kožená, ale dokonce i ventilovaná. A nechybí nápisy Monte Carlo. Součástí výbavy je digitální přístrojový panel s grafickým motivem laděným do červené barvy.

Zákazníci si Kushaq Monte Carlo mohou objednat se dvěma zážehovými a turbodmychadlem přeplňovanými motory. Základ představuje litrový tříválec 1.0 TSI o výkonu 85 kW, výkonnější alternativou je čtyřválec 1.5 TSI o výkonu 110 kW.

Silnější verze má mimochodem navíc červené brzdové třmeny. Oba motory lze mít s šestistupňovou manuální převodovkou i automatem. Pro tříválec je k dispozici 6stupňová samočinná převodovka, pro čtyřválec 7stupňové DSG.

Video se připravuje ...

Cena po přepočtu na české koruny startuje na částce 488 tisíc korun (za 1.0 TSI s manuální převodovkou), varianta s motorem 1.5 TSI stojí nejméně 547 tisíc Kč.

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme

10. 5. 2022 19:49
Šqodofka
jak že se ten pasqvil jmenuje - jo vlastně vlastenecky - Kůžák ? Tak ti kdysi objižděly vesničky, konečně český název. Jinak auto hnusný jako jeho název :no: