Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia Scout: auto převážně do města? (video)

Ondřej Láník
Diskuze (108)
Zdá se, že automobilky se již nesnaží přesvědčit zákazníky o nepřekonatelných schopnostech automobilů pro volný čas.

Zákazníkům jde především o vzhled a tak se v posledních týdnech setkáváme s novinkami, které se od civilních modelů liší zejména designem, připomínajícím nezničitelné off-roady.

To zrovna není případ Octavie Scout, která má standardně pohon všech kol. Výrobce přesto míří na cílovou skupinu lidí, kteří žijí ve městech a mají na to. Design, co říká cosi o majiteli samotném je důležitý, podobně jako jeho pocit, že po pěti pracovních dnech přichází víkend, který výletem po polních nebo lesních cestách uvolní trochu toho adrenalinu. Právě v takovém duchu se nese krátké prezentační video, které automobilka zveřejnila na svých stránkách (ikona zcela vpravo).

Ceny na českém trhu zatím nejsou stanoveny, v Německu však již stanoveny byly. Podle ankety, kterou jsme zveřejnili věří 70 % hlasujících čtenářů www.auto.cz, že cena základní Octavie Scout 2.0 FSI se bude pohybovat mezi 760 a 800 tisíci korunami.

Podrobnosti o Octavii Scout jsme zveřejnili v září.

Ondřej Láník
Diskuze (108)
Avatar - MeSiL
12. 12. 2006 22:04
Re: TOHLE BUDE TRHÁK
To je zajímavé, že v testech je především srovnávána (OII.) s zástupci střední třídy! (ha???) A když už nezvítězí (jen zřídka), tak je na vysoké příčce! Je to prefektí auto! Dnes jsem viděl 2x RSko a je to naprostá bohině...říkáš "Nedělej z něj modlu" (z ní ;-) ... ta Octavia... ),ale po dnešním dni a těch dvou eReSek (jedno combi v tééé úžasnééé modrééé) a druhé v krásné červené, říkám: je to bohině a dělám z ní modlu >:D :yes: :yes: :yes:
Avatar - MeSiL
12. 12. 2006 22:00
Re: TOHLE BUDE TRHÁK
Záleží, co si všechno a jak moc představíš pod slovem image...toto slovo má několik možností... Image Škody se poslední dobou ohodně zlepšila...nwm jestli jsi viděl poslední spy foto(spíše retuš) Superbu v AUTO 7. Stojí to za to(15Kč)..sry za reklamu! >:D [odkaz] je to sice small obrazek, ale něco dole uvidíš... světla z Joysteru, kola z RS (to samozřejmě neprojde)...celkově velmi hezké! Píše se, že rozvor nebude shodný s Passatem, ale Fabii a Octavii, ale bude vetsi nez u stavajiciho Passatu B6 a bude levnejsi nezli koncernovy nemecky kolega. ;-)
Avatar - MeSiL
11. 12. 2006 20:29
Re: TOHLE BUDE TRHÁK
Tak Ozzy, já bych ti doporučil, aby si na koncertech už nekousal hlavy netopýrům a naroztrhával koťata atd... radši si přečti reakci na příspěvěk ZZ, která se týká i tebe ;-) (Škoda O I. i II. je segment nižší střední střída až střední :-| ) ...zkus se zamyslet nejdřív nad názorem jiných, mladších a poté odpovídej a přispívej ;-)
Avatar - MeSiL
11. 12. 2006 20:26
Re: TOHLE BUDE TRHÁK
Omg.. ZZ a Ozzy... ;-\ věk nerozhoduhe... akorát to vidím třeba z mladšího pohledu a věř, že autech vím dost! Od malička projíždim časopisy, dívám se na autosalony, na německém DSF a české Primě sleduji testy, několik let chodím na auto.cz, když jedu něcím novým, hned se vyptávám... vím, že pro vás to jsou jen kecy "mláděte", který ještě auto neřídil a vůbec netuší co to jsou jízdí vlastnosti atd atd atd... :-O ale věř/te, že skutečnost je jiná...uvidím, jak to dopadne s mým kreslením, ptz designer by pro mě bylo super zaměstnání... holt zkuste si v hlavě říct, že věk neni vše, a že Váš názor, pohled na mladý a jejich názory jsou mnohdy správné...jen musíš někdy vidět přes zeď... ;-)
11. 12. 2006 01:13
Re: Dva permanenty a Haldexový seveřan
Mrknu. A vyhledej mezi články - BMW ve Špindlu... tam si vše přečteš.