Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škodovka dál vábí na nový model. Ukazuje skici interiéru Visionu RS

Stanislav Kolman
Diskuze (23)
Mladoboleslavská automobilka přiveze na blížící se autosalon v Paříži koncept Vision RS, předobraz nástupce Rapidu. Po vnější vizi nám ukazuje také interiér.

Škoda kromě fotografie ukazuje vizi interiéru také v přiloženém oficiálním videu. Na první pohled zaujmou třeba vznášející se sedačky či kombinace karbonu s křišťálem. Přístrojová deska s karbonovými prvky nezapře příbuznost s maskou chladiče, dekor palubovky tvoří ručně broušený křišťál a světelné efekty doprovází speciální animace s designem RS. Že jde o studii sportovní mají připomínat také poutka, která v kabině nahrazují madla dveří.

Mladoboleslavská automobilka podotýká, že si dává záležet na životním prostředí. Použitá karbonová vlákna jsou totiž ze sta procent tvořena recyklovaným polyesterem, potahy sedaček zase z veganské alcantary.

Připomeňme, že Vision RS je předobrazem nástupce Škody Rapid a studii si prohlédneme na blížícím se říjnovém autosalonu v Paříži. Není ovšem vyloučeno, že se tento rok seznámíme i s finálním sériovým produktem, do prodeje by totiž měl zamířit už počátkem roku 2019, na rozdíl od Rapidu v jediné karosářské variantě.

Stanislav Kolman
Diskuze (23)
11. 9. 2018 08:24
škoda
Visiona ukazujou už tak dobrý 4 roky a furt nic ne? >:D Asi nikdo pořádně nechce tahat ve škodovce, ta jde pěkně do háje že? >:D
10. 9. 2018 16:06
Škodovka
Já teda osobně doufám, že skici budou od reality vypadat jinak! Všimly ste si těch sedaček? Otřesný! Nebo se to snad někomu líbí? Pochybuju. Asi by to chtělo vyměnit partu designerů co tam dělají, nebo myslíte, že ne? :-)
Avatar - Emel
7. 9. 2018 11:58
Re: No,
Ne, o to nejde... tohle prostě nemá být Rapid, ani nástupce Rapidu. Možná se objeví designové prvky na novém Rapidu, tak jako se prvky z Vision D objevily na tom současném... ale Škodovka samotná prezentuje tu studii jako náhled do budoucnosti svých modelů RS.
7. 9. 2018 10:12
Re: karbon nebo kabron?
Je to přece " simply clever" :-!
7. 9. 2018 08:11
Re: No,
je veřejným tajemstvím, že nástupce nejspíš neponese jméno Rapid. Tak asi proto.