Sound systém Bang & Olufsen: Zažijte skvělý koncert. Ve Vašem autě.

Prezentace klienta
Zamilujte si nové Audi A4 ještě více díky sound systému Bang & Olufsen s technologií 3D zvuku.

Každý si dlouhé cesty rád zpříjemní svou oblíbenou hudbou. Jízda a poslech hudby k sobě zkrátka patří. Ale už jste si někdy ve Vašem autě připadali jako na živém koncertě?

V novém Audi A4 se o tento zážitek postará inovativní sound systém Bang & Olufsen s technologií 3D zvuku, který je reprodukován i ve vertikálním rozměru. Stojí za ním přidané čtyři reproduktory – dva v palubní desce a po jednom v každém z A-sloupků. Jádro sound systému tvoří 16ti kanálový zesilovač o výkonu 755 W, který má na starosti celkem 19 reproduktorů.

V čem tato technologie spočívá? Společnost Audi vyvinula ve spolupráci s institutem Fraunhofer-Institut für Integrierte Schaltungen (IIS) algoritmus, který dokáže ze stereo nebo 5.1 prostorových zvukových záznamů výpočtem zjistit informace o třetím rozměru (zpoždění odrazů zvuku od jednotlivých stěn koncertní síně), který je reprodukován prostřednictvím přídavných reproduktorů. Kromě dokonalého zvuku si ale můžete užívat i nový a stylový design reproduktorů.

Tento sound systém dokáže z Vašeho vozu udělat pojízdnou a plnohodnotnou koncertní síň. Akustický komfort ovšem oceníte i když na hudbu nemáte zrovna náladu, ale nechcete, aby k Vám doléhal ruch okolního prostředí. Zvukové řešení v Audi A4 na Vás udělá dojem v každém případě.

Více informací ZDE.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly