Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Společnost CB Auto otevřela nový autosalon VW v Českých Budějovicích

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Nové prodejní a servisní místo největší evropské automobilky je jako první v jižních Čechách a třetí v České republice postaveno na principech nového modulárního konceptu.

Společnost CB Auto zastupuje značku Volkswagen v Českých Budějovicích od května 2012 a na konci března otevřela pro své zákazníky nové prodejní a servisní zázemí, které je plně v souladu s nejmodernějšími standardy tzv. modulárního konceptu obchodních zastoupení značky Volkswagen. Jedná se o první modulární autosalon značky Volkswagen v jižních Čechách a o třetí v České republice.

„Máme radost z dalšího oživení designu naší prodejní sítě. Modulární koncept autosalonů Volkswagen vychází z jednoduchých tvarů kvádru a základním barevným odstínem je čistá bílá. Věříme, že zákazníci naleznou v architektonicky zajímavé novostavbě příjemné prostředí pro nákup nového vozu podle svých představ,“ řekl Petr Janeba, vedoucí divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika.

„Díky modularitě a flexibilitě architektonického řešení jsme mohli realizovat novostavbu, která plně odpovídá našim požadavkům včetně dispozičního řešení interiéru. Jsme přesvědčeni o tom, že moderní a příjemné prostředí podtrhne snahu všech našich zaměstnanců o maximální spokojenost našich zákazníků,“ uvedl Martin Slavíček, ředitel společnosti CB Auto.

Zákazníci naleznou nový autosalon CB Auto v ulici Dr. Milady Horákové 1477 v Českých Budějovicích nedaleko multikina Cinestar. CB Auto je na této adrese nejen dealerem značek Volkswagen osobní vozy a Volkswagen Užitkové vozy, ale také součástí programu prodeje kvalitních a prověřených ojetých vozů Das WeltAuto. Nároční klienti si tedy budou moci na jednom místě vybírat nejen z nových, ale i ojetých vozů.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)