Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spouštíme newsletter Auto.cz! Co získáte přihlášením k odběru?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Na Auto.cz jsme se rozhodli pro spuštění nového newsletteru Ve zpětném zrcátku, jehož první vydání vyrazilo do světa právě dnes.

Motoristický svět nás každý den zásobuje novinkami a zajímavostmi, se kterými může být občas těžké držet krok. Proto jsme se rozhodli vytvořit newsletter nazvaný Ve zpětném zrcátku, který každé úterý dopoledne přinese přehled těch nejdůležitějších článků a videí vydaných na Auto.cz v předcházejícím týdnu.

Video se připravuje ...

Newsletter Ve zpětném zrcátku bude obsahovat jak přehled novinek, tak seznam publikovaných testů, pohledů do historie, bazarů Martina Vaculíka, připomínku výsledků víkendových podniků WRC a F1 a mnoho dalšího. Z uplynulého týdne zkrátka vybereme to nejlepší, co by vám nemělo ujít.

První vydání našeho nového newsletteru nyní odešlo všem registrovaným čtenářům Auto.cz. Další vydání budeme rozesílat každý týden v úterý dopoledne, a to těm z vás, kteří se k odběru newsletteru přihlásíte. Učinit tak můžete pod článkem nebo ve vyhrazené části v jeho úvodu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Doporučujeme

Avatar - JFK
19. 4. 2023 08:11
To jako vážně?
Jako abych měl v mailu v době youtube kanalů s velmi kvalitním obsahem přehled odkazů na placená předražená videa vašeho maskota teoretika šáši Vaculíka a vyskakující spam vsude kam se podívám? Trochu se proberte.
18. 4. 2023 18:57
Chce to zlepšit kvalitu
Jak bylo napsáno - není tu co číst, recyklujete, články přebíráte z cizojazyčných webů, včetně chyb a nemáte v sobě ani tolik zodpovědnosti, abyste si články po sobě překontrolovali. Jedná se nejen o chyby, kdy věty nedávají vůbec smysl, ale především chyby technického charakteru. Premium Vám nikdo neplatí a Vy se snažíte to podporovat dalším odpadem do emailu. Zkuste změnit redaktory a třeba se o Vaše prémiové produkty začnu zajímat. Ale spíš ne.
Avatar - kari.laz
18. 4. 2023 17:02
co na to říct
To už je docela zoufalé. Číst tu pomalu není co, recyklují se tu dvacet let staré testy a články, protože v té době ještě bylo o čem psát, poslední dobou tu chcíp pes jak mezi diskutéry, tak podávanými informacemi (ono když není o čem psát, se moc nedivím) a ještě si tím nechat spamovat email.