Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: BMW 3 Cabrio

Libor Zezulka
Diskuze (76)
Na podzim tohoto roku se rodina řady BMW 3 rozroste o model s pevnou skládací střechou.

Letos na podzim BMW představí otevřenou verzi nedávno uvedeného kupé trojkové řady. Nový kabriolet dostane pevnou skládací střechu, která se zcela složí do zavazadlového prostoru. Pohonné jednotky kabrioletu budou shodné s kupé (podrobnosti o motorech naleznete v rozsáhlém článku). Současné BMW 3 Cabrio se bude vyrábět do konce letošního roku. V autosalonech najdete novou trojku se skládací střechou v březnu příštího roku.

Libor Zezulka
Diskuze (76)
4. 8. 2006 23:26
Re: OT: JAK COUVÁŠ?
:-) Tak si to počítej, abys věděl, kdy dojedeš vzdálenost na Měsic, kdy pak zase nazpátek... a na sklonku života pak sečteš všechny kilometry... stojí to za to. Brzy budeš v třetině cesty na Měsíc... (390 tisíc km). Klid... ke slunci nedojedeš... 9.5 bilionu km... :yes: P.S. Hele, ve sto tisících ještě neumíš ani pořádně dopředu, natožpak couvat... :-) ;-) :yes: Ale věřím, žes to již zvládl.
4. 8. 2006 21:52
Re: OT: JAK COUVÁŠ?
Prosím tě... jen letmej dotaz... kolik máš najeto? Já si tu už jednou naběhl... psal jsem tu s "driftařem" a pak se dozvěděl, že má najeto 7 tisíc :-) Nemusíš psát přesně... máš najeto alespoň sto tisíc?