Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Chevrolet Orlando - Sériová podoba téměř bez maskování

Ondřej Láník
Diskuze (5)
V roce 2011 si připomene Chevrolet 100 let od založení a toto výročí v Evropě oslaví hned pěti novými modely. Loňská novinka Cruze a letošní Spark jsou proto jen počátkem připravované modelové ofenzivy.

Automobilka nedávno potvrdila, že do Evropy vyšle středně velké MPV, které vznikne na základě konceptu Orlando.

Jeho sériová podoba na nových fotografiích je studii poměrně hodně podobná. Dvouprostorové uspořádání s výrazně odděleným motorovým oddílem, se ale v Evropě příliš často nevidí.

Vizuálně robustní karoserie s vysokými boky a nízkým prosklením dostala relativně ostré hrany. Interiér byl měl být v nabídce v pětimístném nebo sedmimístném provedení.

Do segmentu městských hatchbacků zamíří nová generace Avea, kterou předznamená koncept Aveo RS Show Car (evropská premiéra v Ženevě). Na vrcholu pak stane kupé a kabriolet Chevrolet Camaro.

Příchod muscle car má podpořit posilující image Chevroletu v Evropě. Stane se symbolem nové politiky této globální značky, která nechce nabízet jen levná, ale také atraktivní auta.

Z připravované pětice chybí v oficiálních prohlášeních jen jeden model. Pravděpodobný je příchod hatchbacku nižší střední třídy, který bude vycházet z Cruze.

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Avatar - gld
26. 6. 2010 16:04
Re: skutočný chevrolet
nemyslím konkrétne orlando ale všeobecne ako filozofiu značky ktorá by sa od rebrandovaných daewoo mohla priblížiť tomu čo chevrolet ponúka v usa

oficiálne sa tomu nadáva crossover a popísal si to viac než presne ;-)
25. 6. 2010 22:43
Re: skutočný chevrolet
No ja ti neviem, mne osobne už stále sa zmenšujúce okná, svalnaté blatníky a prerastené ksichty začínajú liezť krkom...
Pri pohľade na tento voz som na vážkach, či je to viac MPV alebo SUV...
Avatar - gld
25. 6. 2010 13:21
skutočný chevrolet
Lacné a atraktívne autá, tak tejto politike nejde inak ako zatlieskať :yes:
24. 6. 2010 15:34
Re: fuj
Tak kiu si sondovat muzou, zbytek jsou vsechno taky GM jako Orlando, takze spis budou stejne, nez rozdilne, co? :-)
No jinak hlavne at to nema xicht z Cruze, at neprechazi na monoxicht, to bych prosil :-)
Avatar - sargis
24. 6. 2010 10:43
fuj
Tie zadne svetla su parodia na dizajn a pokus napodobnit Ford? Hmlovka a cuvacie svetlo v strede naraznika? Bocny profil je dost nevyvazeny, vela plechu, vysoky ponton a dizajn okien velmi neprepracovany. Na foto vidiet aj Kiu, novu Astru ST, Zafiru, Insigniu...asi v Chevrolete zistuju, ako vela im este chyba dobehnut konkurenciu. Co sa interieru tyka, asi bude dost "zafiroidny".