Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Hans Joachim Stück v BMW 1 Coupé na Nürburgringu

Ondřej Láník
Diskuze (56)
Nové modely BMW jsou testovány nejen profesionálními piloty - zaměstnanci automobilky. Za volanty prototypů usedají i hvězdy automobilových závodů...

Šest týdnů po vážné nehodě a jen dva dny po závodě 24h Nürburgringu, během kterého jezdec skončil také mimo trať, byl Hans Joachim Stück projet nové kupé BMW řady 1 na Nürburgringu.

Účelem této jízdy však nebyl sběr dat pro analýzu a další vylepšování zřejmě již zcela hotového vozu. Několik kol, které Stück odkroužil s částečně maskovaným vozem na Nürburgringu posloužilo k natáčení reklamního spotu. Automobil vybavený kamerami absolvoval testovací trať a skutečnost, že Stück poté vystupoval s úsměvem na tváři naznačuje, že asi půjde o velmi atraktivní svezení. Prototyp na fotografiích je údajně BMW 135i s M paketem.

Jakmile se Stück objevil v boxech seskupil se kolem něj hlouček příznivců a novinářů, kteří začali vyzvídat a fotit slavného jezdce s částečně zamaskovaným a dosud oficiálně nepředstaveným modelem.

Ondřej Láník
Diskuze (56)
16. 6. 2007 18:26
Re: Redaktore nauc se psát jména
:-) Ty nervy... stane se. Ok. Beru tohle tvé vysvětlení. Jsem generace, které tohle jméno, tedy, abychom byli přesní - příjmení - říká mnohé, vždyť jeho stopa se táhne daleko, daleko nazpět časem...
16. 6. 2007 18:20
Re: .
Žralok... chápu tě, mě také chybí... jenže BMW nemůže dělat auta pro nostalgiky...
Avatar - CtvrtSardel
16. 6. 2007 17:49
Coupe? Ne-e...
Tahle karoserie neni kupe. Je to sedan. Dvoudverovej, coz svadi k oznaceni coupe... Bocni profil je jednoznacne sedanovitej. BMW 1 je krasny auto, ale u tohohle se mi nelibi ten profil v kombinaci s oznacenim "coupe"! Kdyby se to jmenovalo BMW 1 Zweitürig (2 dverove, za nemcinu me nechytejte), tak to bude v poradku. Uvidime co oficialni predstaveni, ale tenhle sedan me zatim nijak neuchvacuje, co se tyce designu, protoze 3HB je mnohem hezci. Uchvacuje me na nem technika, jako v kterymkoli BMW :yes:
16. 6. 2007 10:30
Re: Redaktore nauc se psát jména
Pak mě překvapuje, že tě v tom Rakousku nikdo nenaučil slušnému chování. My, co žijeme v Česku, a nemusíme být ani na volné noze víme, že na chyby v psaní se upozorňuje elegantnějším způsobem, například mailem, nikoliv neurvalým nadpisem příspěvku a slohem prvňáčka ze zvlášní školy, volnonohý redaktore >:D :no:
15. 6. 2007 23:02
Re: Redaktore nauc se psát jména
Kdyby jsi věděl setinu toho, co on ví o autech, mohl bys být šťastný. Myslím, že bys měl být o řád velkorysejší. Ostatně kolikpak jsi toho veřejně napsal ty, že netoleruješ chybu druhého v jednom písmenu.