Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Jaguar XF v USA

Ondřej Láník
Diskuze (6)
Příští auto Jaguaru zkrátka nemůže být malé a nepraktické, a tak původní odvážné linie studie C-XF vzaly u sériové podoby za své.

Nová modelová řada X290 navázala na letošní detroitskou studii, ale design nebyl zmražen v Detroitu! Skutečný svět asi bude chtít něco více než krásné auto, zejména, když jde o čtyřdveřový sedan, který se má stát klíčovým modelem pro odbytové zisky v nejbližších letech.

Kamufláž prototypů umožňuje nahlédnout pod pokličku. Příď, A-sloupky i maska v tuto chvíli vypadají velmi podobně jako na studii, ale záď bude o poznání více sedanovitější. Výrazné maskování této části vozu prozrazuje, že právě tady lze čekat nejvíce změn. Dobrým vodítkem k představě o reálných tvarech je fotografie s otevřenými zadními dveřmi, ze které si můžeme udělat obrázek o klasicky střižené linii střechy a jaguarovsky zaobleném rámu druhých dveří.

Rozluštění všech hádanek by mělo přijít už za půlrok v Detroitu 2008.

Ondřej Láník
Diskuze (6)
13. 7. 2007 13:12
"R"
Model s většími výfuky je dokonce sportovní verze XF, takže slušný úlovek :yes: :yes: :yes: . A na jedné z posledních fotek jede proti těm JAGum kolona M3. Takhle nějak si představuju automobilové nebe ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
13. 7. 2007 11:40
Re: Nazouváky
A malá pozvánka. [odkaz]
Avatar - Pekelná Micinka
13. 7. 2007 10:41
Nazouváky
Plátěnej Jaguar, to tu ještě nebylo. To bude muset mates každej tejden do čistírny. Nu což, prej tam dělá nějaká symprctická blondýnka. >:-[] >:D
Avatar - Pekelná Micinka
13. 7. 2007 10:39
Re: Asi jsem pomalej...
Že studie z Detroitu neukazovala definitivní tvary.