Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy photos: maličký Fiat 500

Tomáš Votruba
Diskuze (117)
Fiat právě testuje nástupce legendární "pětistovky", nový Fiat 500 jsme mohli vidět jako koncept loni na ženevském autosalonu. Tehdy pod názvem Trepiúno.

Fiat právě testuje nástupce legendární "pětistovky", nový Fiat 500 jsme mohli vidět jako koncept loni na ženevském autosalonu. Tehdy pod názvem Trepiúno. Na fotografiích můžete vidět sériovou verzi při testování v domovském Turíně, vůz je samozřejmě řádně maskován. Podle fotek je jasné, že auto bude HODNĚ maličké.

Nový Fiat 500 navazuje na legendární model z let 1957 - 1975. První kusy nových pětistovek se v showroomech objeví na podzim roku 2007. Pod kapotou budou pracovat osvědčené motory včetně vznětové jednotky 1.3 Multijet 16V. Další podrobnosti o novém modelu naleznou fanoušci na stránkách www.fiat500.com.

Tomáš Votruba
Diskuze (117)
16. 7. 2006 13:19
Re: ////
Pokud je ti design A3 až A8, TT a spol cizí a oslovuje tě Croma, Sedici... tak opravdu pracujem každej na jiné oční klinice... :-) P.S. Nemá význam tu diskutovat o nepodařených modelech VW... které jsou současnými trháky Evropy... :-) , ovšem zastavil bych se u Veyronu... prosím tě, co je na tomhle autě nepodařeného? Vždyť produkce je vyprodaná na dva roky...
16. 7. 2006 13:12
Re: ////
Počkejme na nové Stilo... jak "nebude" mít unifikovaný předek s GP... GP je nový model, tak jej těžko porovnávat s Fabií... Ale - co se týká designu, je třeba Fabia třídu výš. Poznáš to za dva roky... kdy ti GP vypadne z oka. Fabia ne... 7 let výroby a je stále jako nová. Jen si představ, kdyby tu jezdilo tolik GP jako Fabií... zejtra bys nemoh´pro žaludeční nevolnost ven. Přes to všechno má GP podařený profil. Chápu, že mladej kluk je očarován... POLO je samozřejmě vyspělejší... má dokonalé křivky (linii bočních oken a záď bez konkurence). Takže kontrast - GP, to je sezónní lítačka, POLO je vyspělé, nadčasové, dokonale střižené auto.
16. 7. 2006 00:56
Re: ////
Má vkus :yes:
16. 7. 2006 00:55
Re: ////
Nahoře teď píšem o tom, zda je unifikace modelů (AUDI A4, A6, A8) dobrej krok či ne... a já ti píši - jestli patří GP a Croma do jedné automobilky... tak mi napiš do které... vždyť ta auta neodkazují nikde v ničem na svou příbuznost... což je dle mého velká chyba. G5 je dokonalá designerská práce. Stilo 5dv je zoufalost. Maserati je výborná exkluzivní značka. Aston stojí o patro výše. To není mé zbožné přání... Tak to je. Můžeš milovat italská auta... ale nadřazovat Maserati nad Aston Martin, je jako nadřazovat BMW Z4 nad 599GTB... S tímhle tady... v klubu znalců, prorazíš těžko.
16. 7. 2006 00:48
Re: Už je to tady! (Skoro)...
Píši nahoře, že 500 bude retrobouchačka... prodejní, nikoliv, že to bude špatné autíčko.