Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nový Opel Vectra se představí za rok v Ženevě

Libor Zezulka
Diskuze (12)
Na severu Evropy probíhají testy nové generace Opelu Vectra, který přijde na trh na konci příštího roku.

Opel se připravuje na generační výměnu v segmentu střední třídy, kde automobilku z Rüsselsheimu zastupuje model Vectra. Nová Vectra postavená na koncernové platformě Epsilon 2 se světu předvede na začátku a do prodeje přijde na konci příštího roku. Nová platforma slibuje větší délku, šířku i rozvor, což by mělo mít za následek nárůst vnitřního prostoru, a to se ve třídě, v níž působí například Volkswagen Passat, velmi cení.

Nová Vectra však nemá být díky nové platformě pouze prostornější, ale také ovladatelnější a stabilnější. Z designu toho zatím kvůli silnému maskování mnoho vidět není, karoserie bude svými křivkami zřejmě následovat model Antara. Uvnitř se očekávají kvalitnější materiály a dobré zpracování. V nabídce motorů mimo jiné klient nalezne vznětový šestiválec 2,7 litru a benzínový šestiválec 2,8 litru.

Opel nabídne model Vectra rovněž s pohonem všech kol. Premiéra nového modelu se odehraje na autosalonu v Ženevě příští rok, prodej bude zahájen na konci téhož roku.

Libor Zezulka
Diskuze (12)
20. 3. 2007 17:55
Re: Kravina
Tak ale třeba se tam použijou nějaké prvky z tohoto-palubovka, nakonec i třeba maska, zadní světla apod. Uvidíme.
20. 3. 2007 13:58
Re: midovi
:yes:
20. 3. 2007 09:58
Vectra D
Myslim, ze nova Vectra bude mat vela spolocneho so studiou GTC, ktora bola predstavena v Zeneve. Zadne lampy budu podobne ak nie rovnake, co je vidno aj pri tomto maskovanom exemplari. V interiery sa toho uz tiez vela nezmeni oproti GTC. Dufam, ze nebude posobit tak tazkopadne ako Passat (Apostol mokrych snu GTI-ho:) a nove MOndeo. Sak nechajme sa prekvapit ;-)
20. 3. 2007 09:50
Re: midovi
:yes: ;-)
20. 3. 2007 07:15
To už víme...
Podobná informace tady už nedávno byla,fotky zamaskovaného auta nám taky moc neprozradí.Nezbývá než Opelu popřát, ať se jim nástupce Vectry podaří... :yes: ;-)