Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nový Ssangyong Chairman zřejmě i pro Evropu!

Ondřej Láník
Diskuze (24)
Pětimetrových limuzín se z Asie do Evropy příliš mnoho nedováží. Brzy zřejmě k Lexusům přibude také jeden Ssangyong. Pro evropské předpisy jej právě teď připravuje německá firma Huber Group.

Ssangyong je v posledních letech v Evropě znám jako výrobce aut s pohonem všech kol. Domácí trh v Koreji je však zásobován i luxusními limuzínami Chairman, které vedle licenčně vyráběné techniky motoru a pohonu, převzaly také mnoho stylistických prvků evropského Mercedesu.V Evropě se první Chaiman dlouho neohřál, když v prodejní síti Daewoo, resp. Ssangyong nemohl konkurovat svou image ani vlastnostmi evropským vozům podobné velikosti. Cena za vůz, který měl v názvu "600", ale ve skutečnosti jezdil se šestiválcovým motorem Mercedes-Benz, byla atraktivní, ale to nestačilo.

Nástupce, postavený na bázi staršího Mercedesu třídy E, se bude pravděpodobně opět dovážet do Evropy. Ukazuje na to příprava na přísnější emisní limity, kterou si koresjká automobilka objednala u specializované německé firmy Huber. Automobil s délkou přes 5 m, šířkou 1,85 m a výškou 1,5 m bude mít rozvor asi 2,9 m. Pod kapotou bude starý známý vidlicový šestiválec 3,2 l o výkonu 160 kW a převzatá automatická převodovka.

Ondřej Láník
Diskuze (24)
Avatar - 125S
11. 2. 2007 12:59
Re: ....
Přímo na domovskou stránku RenaultSamsung [odkaz]
10. 2. 2007 12:42
Vlastní cesta
Tady nejde o starý MB-E,tady jde o originalitu,vlastní směr Ssangyongu.Líbí se mi Rexton,straší mě Actyon,ale je to klasický Ssangyong a to je dobře.Kopírováním cesta nevede,aspoň po Evropě... ;-)
10. 2. 2007 11:52
To snad nie.....takto kopirovat!
Ten interier je kopia sucasneho eSka a ten vonkajsi vzhlad sa proporciamy hra na 7icku. Prosim, toto nie. Ved Actyon je originalny vzhladom aj kategoriou. Navyse, podla mna, aj pekny. Tak preco?
10. 2. 2007 10:53
Ss
To jsem zvědav, jediné AUTO Rexton je trochu málo. ;-)