Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Sportovní Mitsubishi Lancer. Bude to další Evo?

Ondřej Láník
Diskuze (17)
Horké letní dny vylákaly také testovací týmy Mitsubishi Motors. V Death Valley se objevil Lancer s přeplňovaným motorem, je to ale opravdu další Evo?

V zámoří se Mitsubishi Lancer již prodává. Zatím jen s jediným zážehovým motorem 2,0 l ve třech výbavách (DE, ES, GTS), a tak i v USA budí pozornost cokoli, co by mohlo znamenat příchod nové generace Lanceru Evolution. Dvě obrovské koncovky výfuků jsou dobrou indicií, ale že by nové Evo nemělo na zádi křídlo?

Co přesně se před objektivem objevilo zatím není jasné. V každém případě se pod kapotou tohoto Lanceru usídlilo něco mnohem silnějšího, než je v běžném provedení. Přeplňování prozrazuje mezichladič, viditelný otvorem v nárazníku. Místo mřížky v úrovni povrchu má tento model mřížku až uvnitř. Osmnáctipalcová kola jsou již dnes dodávána k americkému Lanceru GTS.

Ondřej Láník
Diskuze (17)
Avatar - da_b0mb
31. 7. 2007 00:16
Re: PAKET
packet a dve koncovky vejfuku ? se mi nezda...jedine, ze to budete nejaka dalsi "civilni" motorizace...
Avatar - 125S
30. 7. 2007 13:45
Re: kdo vi co to je :-)
Přesně, hlavně to auto nemá ani odpovídajcí brzdy a evácký blatníky, takže to bude takový lidový evo... ;-) A nebo nedejbože nějakej ostřejší diesel pro evropu ;-\
Avatar - CtvrtSardel
30. 7. 2007 12:37
Re: kdo vi co to je :-)
Jak pisou na tom serveru, zrejme se jedna o mezistupen mezi seriovym Lancerem a Evem X...Ralliart nebo jak to psali. Prirovnal bych to k Seatu, neni to Cupra, je to FR ;-) :yes:
Avatar - da_b0mb
30. 7. 2007 11:08
Re: zrcátka..
To aby jsi v nich poradne videl celou Imprezu az se ji budes ztracet z dohledu >:D
Avatar - da_b0mb
30. 7. 2007 10:58
Re: Víko kufru říká EVO
Zrovna jsem to chtel napsat. Hodil jsem to "pod lupu" pro jistotu...ehm, takze Welcome Evo X ? >:-[]