Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Volkswagen Sharan

Libor Zezulka
Diskuze (62)
Ford se rozloučil s Volkswagenem a sám si postavil další generaci MPV Galaxy. Nové Galaxy je na světě, ale na nový VW Sharan se zatím čeká.

Volkswagen Sharan se zákazníkům představil v roce 1995. Tento plnohodnotný velkoprostorový vůz vznikl ve spolupráci automobilek Volkswagen a Ford, jejichž svazek však skončil s uvedením nové generace modelu Galaxy na autosalonu v Ženevě letos na jaře. Ford si vyrobil nové MPV sám a totéž musel udělat Volkswagen. Velké MPV by mu vedle kompaktního touranu v nabídce hodně chybělo.

Nástupce Volkswagenu Sharan se představí veřejnosti zřejmě příští rok. Stát bude na podvozku současného VW Passat, svého předchůdce překoná především délkou. I díky tomu pohodlně pojme sedm pasažérů. O vzhledu novinky si ze špionážních fotografií jasný obrázek udělat nemůžeme, nový sharan se totiž momentálně prohání v kabátu dodávky Caddy. Pod kapotou budou osvědčené zážehové i vznětové motory včetně zážehového šestiválce.

Na třech fotografiích si můžete prohlédnout nový VW Sharan v kabátu Caddy a počítačovou retuš ukazující jeho možnou podobu.

Libor Zezulka
Diskuze (62)
5. 7. 2006 23:15
Re: Co je to hnus
Ozzy je Ozzy :yes: Ovšem OZZY... koukám, že se ti v MPV líbí všechno, mimo VW ;-) To je sice také postoj... ale příznám se, čekal jsem od tebe vyhraněnější výběr... Tak nesuďme podle Lehmannboys a vyčkejme, až VW představí nástupce... pak tu vystřihnem dokanalého "Iron Mana".
5. 7. 2006 10:02
Re: Co je to hnus
S tím pozitivním příkladem jsem to myslel tak, že uvedeš auta, která ty v daném segmentu považuješ za povedená, tedy nejspíš mimo Koncern VW. P.S. Ptal jsem se tě také, zda tvůj nick je inspirován jménem zpěváka Black Sabbath.
5. 7. 2006 00:08
Re: Co je to hnus
:-) Je to chyba... ale roztomilá :-)
4. 7. 2006 23:14
Re: Co je to hnus
Ozzy, tlačáš to ze sebe, jak zácpu po třech kilech hořký čokolády. Dnes ses už vyznamenal pod Mercedesem... no vidím, že to bereš hákem napříč celým spektrem... Ale - když už tedy hodláš razanrně kritizovat, zkus to konstruktivně, tedy dej pozitívní příklady. Rád si o tom s tebou pak podiskutuji. P.S. To OZZY, to je po zpěvákovi Black Sabbath?
4. 7. 2006 23:01
Re: Modelova ofenziva VW 2010
Dokonalá informace :yes: A ty odkazy... :yes: :yes: Obrovskej modelovej záběr... přitom je tam sjednocující linie. VW má velké plus v tom, že inovoval tvář a nelezl předek. Máme se na co těšit. A to POLO - :yes: