Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy photos: VW Caddy XXL, Fiat Doblo a Citroën Berlingo

Libor Zezulka
Diskuze (13)
Na trhu malých užitkových vozů zuří tvrdý boj. Své nové modely chystá hned několik automobilek.

Volkswagen Caddy XXL

Volkswagen momentálně testuje prodlouženou verzi populární malé dodávky Caddy s názvem XXL. Caddy XXL bude měřit na délku o 40 cm více a nabídne navíc třetí řadu sedadel. V zavazadlovém prostoru přitom zůstane dostatek volného místa. Nové Caddy XXL by mělo přijít na trh na konci letošního roku.

Fiat Doblo/Panorama

Fiat připravuje nástupce modelu Doblo, který se zřejmě bude jmenovat Panorama. Zatím nejsou o této novince italského výrobce dostupné žádné podrobnější informace, hovoří se o moderních tvarech karoserie a kompletně přepracované technice.

Citroën Berlingo

Nové Berlingo automobilky Citroën se představí ještě letos a stihne i vstoupit na všechny významné trhy. Příbuzný model Peugeotu se bude nadále jmenovat Partner. V nabídce se objeví pravděpodobně dva zážehové a dva vznětové motory.

Libor Zezulka
Diskuze (13)
7. 2. 2007 13:05
Re: vW Touran total out!!!
Urcite? Po par skusenostiach som AutoBild prestal kupovat lebo mi liezol na nervy(presiel som na AutoMagazin)...ze by sa poucili?
7. 2. 2007 06:04
Re: vW Touran total out!!!
Keby bol ten isty test v AutoBilde, tak by VW presiel bez jedinej chybicky...
6. 2. 2007 19:56
3 rada sedadiel - naviac?????
To je zase komentar. Caddy XXL ponukne naviac 3. radu sedadiel. Pokial sa nepletiem (nepletiem), tak tu mozete dostat od uvedenia sucasnej generacie (III.) VW Caddy.
Avatar - Dinar
6. 2. 2007 13:46
Re: vW Touran total out!!!
Hm, zajímavé, zrovna jsem se díval na výsledky TUV, kde je naopak Touran v úplné špičce.
6. 2. 2007 12:45
Ale preco?
Ja by som rad vedel, preco velkost aut v koncerne VW zacinaju oznacovat ako velkosti na trickach? Ze by nejaka spojitost s cinskym tovarom v butikoch?