Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: VW Passat CC - nové fotografie

Ondřej Láník
Diskuze (2)
Passat CC je posledním modelem končící designové éry. Hrany zavládnou již brzy.

Ani čtyřdveřové kupé Passat CC neunikne kompletní designové obměně modelů Volkswagen. Základní myšlenka z pera Waltera de'Silvy je zhmotněna v jednoduše pojaté, široké a nízké masce chladiče a ostře řezanými světlomety s bodovými diodami.

Z přídě proto zmizí světla s obloučky, symbol předchozí designové éry Volkswagenu. Maskování předních i zadních partií naznačuje, že měnit se nebude jen tvář auta, ale i koncová světla nebo zadní nárazník.

Vzadu se pravděpodobně zabydlí nová grafika světel s diodami uspořádanými do tvaru písmene M jako na Passatu B7 nebo dvojitých bumerangů ve stylu Golfu R.

Paleta nabízených motorů (1,8 TSI, 2,0 TSI, 3,6 V6 FSI a 2,0 TDI) se nejspíš měnit nebude. S premiérou se počítá na podzimní autosalon ve Frankfurtu, přesně rok po představení aktuální verze standardního Passatu sedan a kombi.

Ondřej Láník
Diskuze (2)
15. 7. 2011 18:34
kufor
ten kufor pekne natiahli do dlzky, neako moc mi tam odstava od zadnych kolies..je pravda ze sucasne CC-čko je ovela krajsie ako design noveho passatu, ale možno prekvapi. uvidime