Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Stánek Seatu ve 4D: Jako v kině

Martin Machala
Diskuze (0)
Španělský Seat vyrukoval s hodně netradiční formou tiskové konference. Dostali jsme virtuální brýle a přesunuli se do 4D!

Kdo jste byl ve 4D kině, víte, o čem je řeč. Sedíte na sedačce, která s vámi hází podle toho, co se děje na „plátně“, díky speciálním brýlím se pak může rozhlížet po okolí. Na začátku osmiminutového videa jsme se tak proletěli nad Barcelonou, abychom se pak dozvěděli základní informace o pařížském headlineru, konceptu Ateca X-Perience. A pak už jsme se, „za volantem“ standardní atecy, vydali na barcelonskou projížďku. Celkově rozhodně zajímavý nápad, který alespoň trochu osvěžil rozpaky z pařížské nudy.

Lehce zvýšená terénnější verze atecy pak vypadá opravdu výborně a ačkoliv sériová produkce varianty X-Perience potvrzena nebyla, vsadit byste si na ni nejspíš mohli. Byl by to určitě hezký doplněk k avizované sportovnější Atece Cupra.

A jak jsme napsali už včera, Seat se chystá také mezi crossovery, se zatím blíže nespecifikovaným modelem Arona, který se bude vyrábět v Barceloně.

Martin Machala
Diskuze (0)