Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Startech ve Frankfurtu 2009

Michal Fokt
Diskuze (0)
Německá tuningová firma zaměřila svou pozornost na trojici britských aut – kupátka a kabriolety Jaguar XK/XKR, Range Rover a Land Rover Freelander 2.

Startech Jaguar XK/XKR

Kupé Jaguar XK a XKR včetně jejich otevřených variant patří k těm vozům, které se po stránce vzhledu upravují jen velmi obtížně. I Startech sáhl v tomto případě jen po decentních úpravách přídě a zádě, přičemž jsou všechny přidané díly vyrobeny z karbonu. Tedy až na denní LED světla…

Vzhledu pomohou i kovaná 21“ kola, obutá do pneumatik 255/30 vpředu a 295/25 vzadu. Podvozek lze vybavit pružinami se sportovnější charakteristikou, které se zároveň postarají o snížení světlé výšky auta o 40 mm.

Startech tradičně věnuje velkou péči modifikacím interiéru. Ten u sporťáků od „velké kočky“ lze mít kompletně čalouněn kůží se speciálním stehováním, zvolit si ale můžete také z více než 100 kombinací kůže a Alcantary, případně pouze Alcantary. Tyto materiály lze zkombinovat s bambusovým dřevem nebo karbonem.

Startech Range Rover

Jak už naznačila úprava výše zmíněných jaguarů, i v případě Range Roveru se bude klást hlavní důraz na kabinu auta. Ke stávajícímu koženému čalounění vám Startech přičalouní do stejné barvy i dveřní panely vozu, případně, pokud si to budete přát, je barevným kontrastem odliší. Lze si vybrat z nepřeberného množství dřevěných dekorů nebo se rozhodnout pro karbon.

Zevnějšek luxusního SUV zkrášlují LED svítilny a dvaadvacetipalcová kola, obutá vpředu i na zadní nápravě do pneumatik o rozměrech 295/35. Všimněte si také specifického tvaru koncovek výfuku, které zároveň pomáhají decentně vylepšit zvuk vozu. I pro Range Rover existuje decentní aerokit a sportovní modifikace podvozku.

Startech Land Rover Freelander 2

Ani tuning poslední verze Freelanderu se ideově nevymyká předchozím dvěma zmíněným. V kabině kůže a/nebo Alcantara, na voze lehce modifikovaná příď s diodovými světly pro denní svícení a decentní zkrášlení zádě. K tomu pneumatiky 265/45 navlečené na litých kolech o rozměru 9x20“ a kompletní sportovní výfuk se sytějším zvukem a chromovanými koncovkami.


Michal Fokt
Diskuze (0)