Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Takto by mohlo vypadat jedno z SUV od Škodovky. Exkluzivní informace přímo od zdroje!

Martin Machala
Diskuze (87)
Na rozdíl od konkurence vás ušetříme snímků ze zahraničních serverů, přinášíme vlastní vizi škodovácké novinky.

Je pondělí večer, právě probíhá tradiční koncernový večírek před frankfurtským autosalonem a na plochu přijíždí Seat Leon Cross Sport. Vedle dalších novinek koncernu španělský kříženec trochu zapadl, přece jen se jedná „pouze“ o oplastovanou verzi třídveřového Leonu Cupra, doplněnou ještě o pohon všech kol. Navíc, podle dostupných informací, s malou šancí na sériovou výrobu.

Našinec by si však Leon Cross Sport měl pořádně prohlédnout. Přímo od jednoho z nejvyšších představitelů mladoboleslavské automobilky jsme se totiž dozvěděli, že se španělský kříženec velice podobá připravovanému SUV od Škodovky. „Zvyšte trochu karoserii, přidejte naši masku chladiče a světla. A bude před vámi stát naše SUV,“ slyšeli jsme doslova.

Že Škoda připravuje hned několik SUV novinek, není žádným velkým tajemstvím. V tuto chvíli jsou ale potvrzeny pouze dva modely – velké sedmimístné SUV, které se představí příští rok, po něm pak přijde na řadu nový Yeti. Ale co dál? Na sto procent se objeví ještě jedno SUV, ve frankfurtském rozhovoru se však Luboš Vlček (šéf prodejní organizace Škoda Auto Česká Republika) nechal slyšet, že tři jsou málo…

Velmi reálně se jeví hlavně malý kříženec na bázi Fabie. Ten by se s délkou 4,2 metru měl zařadit těsně pod Yetiho, pohon všech kol není podle našich informací prioritou. A právě tomuto modelu (zaslechli jsme jméno Polar) by se měl Leon Cross Sport se škodováckými prvky velmi podobat.

Ve hře je však také Snowman Coupé, tedy stylová verze velkého sedmimístného SUV. Jméno Snowman se sice uplatnění nakonec nedočká, dynamičtější variantu vrcholného SUV ale v Mladé Boleslavi zvažují. I zde bychom tak jistě našli společné body s naší kresbou.

Jestli jsme se opravdu trefili, uvidíme nejdříve za dva roky, kdy by se měl ukázat „Snowman Coupé.“ Malý kříženec je pak naplánován na rok 2019.

Martin Machala
Diskuze (87)
Re: ACZ = odpadová novinarina
Co se týce Slovaku tak jsem to vysvetlil a NWA se podle me i pres nízký pocet príspevku (pokud drív neprispíval pod jiným nickem) kvalifikoval na jednoho z nejvetsích primitivu mezi disktutéry na ACZ. To ze to "zbytocne vyhrotil" je prílis diplomatický výraz.
29. 9. 2015 11:03
Re: ACZ = odpadová novinarina
Na jednej strane obhajujes extremisticke nazory Holdena a na druhej strane napadas ine extremisticke nazory pokial su vedene proti tebe.Ked si sa sem vratil zacal si pisat len o autach a k veci a bol som rad,ze si spat kvoli tomu,ze si napisal vela zaujimavych veci aj o automobilkach o ktorych vacsina z nas ani nevie,ze existuju,ale pravda je taka,ze zas zacinas utocit a vznikaju dalsie a dalsie flame co je na velku skodu.Uprimne si povedzme ,ze rad si rypnes prvy ak sa ti ten nazor nepaci.NWA som napisal v sukromnej sprave,ze to zbytocne vyhrotil,ale ty si zbytocne utocil na Slovakov co cloveka zamrzi kedze rovnako ako ty aj ja mam rad Cechov kedze pochadzam z doby ked sme boli jedna krajina.Som rad,ze si to tu vysvetlil co sa Slovakov tyka :yes:
Re: ACZ = odpadová novinarina
Vtip nicku holden_holden me nepobavil ale na nicky NWA, centrum a nizmo perfektne sedí. Samozrejme se dá adaptovat na ceské pomery a bude sedet na nekteré ceské primitivy v diskusích ACZ.
Avatar - Emel
29. 9. 2015 10:32
Re: ACZ = odpadová novinarina
A jak tě pobavil holdenův vtip?
Re: ACZ = odpadová novinarina
Príspevek nicku evocolt je OK.

Co se týce Slováku: Nikomu se nemusím zpovídat, ale proti Slovensku a Slovákum nic nemám, práve naopak. Slovensko a Slováky mám rád, rád tam jezdím, mám tam prátele, výborné pracovní kontakty atd. To co jsem napsal byla reakce na príspevky trí primitivu pocházejících ze Slovenska v jednom vlákne, predevsím extrémního primitiva s nickem NWA. Mozná jsem to mel trochu líp formulovat.

Co se týce názoru na Charlie Hebdo - absolutní souhlas.