Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra nabízí zajímavé bonusy k výroční edici Tatra Phoenix Präsident

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Společnost Tatra Trucks si pro zájemce o vozidla z limitované série Tatra Phoenix Euro 6 Präsident, připomínající významné výročí, připravila zajímavé bonusy.

V roce 1897 byla zahájena stavba prvního kopřivnického automobilu vybaveného spalovacím motorem, který pak vyjel na silnice jako NW Präsident a stal se vůbec prvním automobilem vyrobeným ve střední Evropě.

Společnost Tatra Trucks na jaře letošního roku představila limitovanou edici vozidel Präsident, zastupující její modelovou řadu Phoenix Euro 6, kterou oslavuje 120. výročí od vzniku onoho slavného vozu.

Kopřivnická automobilka plánuje vyrobit a nabídnout svým zákazníkům symbolický počet 120 vozidel Tatra Phoenix Euro 6 právě v provedení Präsident, odlišujícího se od standardních verzí svým vzhledem i výbavou.

Výjimečnost automobilů z limitované edice Präsident pak podtrhují i bonusy, které zákazník při jejich pořízení získá. Společnost Tatra Trucks poskytuje mimo jiné zdarma tříletou záruku na kompletní vozidlo.

Každý zákazník k vozu dostane dárek v podobě originálních hodinek značky Prim rovněž v limitované edici Präsident. Ty vznikly ve spolupráci s českou společností ELTON hodinářská.

Při koupi jakéhokoliv provedení vozu Tatra Phoenix Euro 6 Präsident je pro zákazníky připraven i slevový poukaz v hodnotě 150 tisíc Kč nebo 5600 Eur na koupi dalšího vozidla značky Tatra.

Společnost Tatra Trucks uvádí, že k zákazníkům si již našlo cestu několik desítek vozů limitované výroční edice Präsident, a to například v provedeních sklápěč, kontejnerový nosič, valník s hydraulickým nakládacím jeřábem, lesovůz a další.

Další zájemci mají ještě šanci tyto unikátní vozy získat, přičemž si mohou vybírat mezi originálními tatrováckými páteřovými podvozky s nezávisle zavěšenými polonápravami v konfiguraci 4x4, 6x6 i 8x8.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Avatar - wakantanka
5. 10. 2017 21:17
Re: NEVOLTE BABIŠE = AGROFERT = ŽLUTÁ SMRT
Obavam sa ale ze takych soferov ako si ty je mizive percento, tym padom velmi mala cielova skupina. A to este zohnat sefa co by ti take nieco doprial. :-)
5. 10. 2017 20:53
Re: NEVOLTE BABIŠE = AGROFERT = ŽLUTÁ SMRT
Napred se informuj o prodejich a pak pis.
5. 10. 2017 20:52
Re: NEVOLTE BABIŠE = AGROFERT = ŽLUTÁ SMRT
Je to o cloveku. S Phoenixem jezdim kazdy den na kaolinovem dole a dalo by se u me z podlahy jist. Prezouvam se.Takze tenhle by se mi rozhodne moc libil.
Avatar - wakantanka
5. 10. 2017 15:33
Re: NEVOLTE BABIŠE = AGROFERT = ŽLUTÁ SMRT
Primarne v aute ktore casto jazdi na stavbach v blate a bohvie kde a kde sa sofer neprezuva, je takato limitka trosku mimo.
Avatar - Barry Lyndon
5. 10. 2017 11:37
Re: NEVOLTE BABIŠE = AGROFERT = ŽLUTÁ SMRT
Já mluvím o defaultní barvě a zlatých polepech - jak to souvisí s řízením osmikolky nechápu... ;-)

Tím "to" jsem rozhodně nemyslel Tatru Phoenix, ale Tatru Phoenix v limitované edici Präsident, kde mají nějaký limitovaný počet kusů, ale zřejmě se jim ho nedaří naplnit, tak se to teď snaží zákazníkům více osladit, aby to neskončilo ostudou, že se ten omezený počet Präsidentů nepodařilo prodat....