Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra: Vítězství v soutěži WebTop100

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Webová firemní prezentace společnosti Tatra, a. s. byla vyhlášena vítězem v soutěži WebTop100 v oborovém žebříčku kategorie Auto-Moto.

WebTop100 je platformou umožňující společnostem podnikajícím v České republice srovnávat své webové prezentace s konkurencí a získávat cenné podměty pro jejich průběžné zlepšování. Na základě hodnocení sestavuje odborná porota žebříček nejúspěšnějších.

Vedle hlavního žebříčku jsou sestavovány tzv. oborové a speciální žebříčky. Každý přihlášený účastník získává individuální písemné hodnocení jednotlivých členů poroty zastupujících různé oblasti posuzování soutěžící prezentace.

Pro rok 2011 bylo vyhlášeno jedenáct oborových žebříčků. Společnost Tatra, a. s. se s 64 body umístila na prvním místě kategorie Auto-Moto a porazila tak dlouhodobě úspěšné značky v oboru. Na druhém místě skončila společnost Škoda Auto, a.s. s 62,2 body a třetí místo obsadil Motohouse.cz s 40,8 body.

Vítězství je o to cennější, že webová prezentace společnosti Tatra, a. s. prošla v posledním roce zcela zásadním upgradem a v pořadí předstihla renomované matadory českého automobilového průmyslu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)